📣 Echipă faină, cu planuri ambițioase de viitor, căutăm co-echipieri cu care să continuăm să rotunjim acest loc special - FABER.

Mai precis, avem deschise următoarele roluri:
𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 (part-time):
- gestionează diversele procese administrative specifice activității noastre;
- gestionează și organizează documentele aferente activității noastre;
- pregătește dosarele pentru contabilitate și deconturi;
- colaborează cu restul echipei FABER și cu firma de contabilitate;

📌 Căutăm o persoană cu experiență de minim 2 ani în roluri administrative, organizat/ă, care respectă termenele limită, cu inițiativă și dorință de învățare, care cunoaște limba engleză și apreciază munca în echipă.

𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 (full-time):
- gestionează implementarea programului nostru pe Design, în colaborare cu Martina Muzi (curatoarea programului) și restul echipei de proiect;
- coordonează producția expozițiilor din program și relația cu designerii și invitații;
- coordonează implementarea conținutului educațional aferent programului pe Design;

📌 Căutăm o persoană cu experiență în implementarea de proiecte culturale, producția de expoziții sau de instalații artistice sau arhitecturale, cu interes crescut pentru cercetare, design și arhitectură, atent/ă la detalii, organizat/ă și un bun comunicator/toare, bun cunoscător/toare de limba engleză, energizat/ă de lucrul în echipă și perseverent/ă!

𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗻𝘁̦𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 (part-time):
- colaborează cu echipa de comunicare (coordonată de Ema Prisca) pentru a crea calendarul editorial pe 4 platforme și a realiza tipuri de conținut necesare pentru programele și brandul FABER;
- creează conținut de tip video, foto și text pentru platformele FABER;

📌 Căutăm o persoană creativă, cu experiență în copywriting și generarea de formate vizuale contemporane, cu background/interes crescut pentru design, arte vizuale, muzică, care prețuiește colaborarea cu echipe complexe, bun/ă comunicator/toare și organizat/ă, vorbitor/toare de limba engleză.

𝗢𝗳𝗲𝗿𝗶𝗺: program flexibil, echipă mișto, spațiu cool, posibilitatea de a colabora și cunoaște muzicieni, artiști și designeri de renume național și internațional, și nu în ultimul rând posibilitatea de a influența viitorul acestui loc.

Dacă ești interesat/ă te rugăm să ne trimiți un mesaj la adresa contact@faber.ro, cu CV-ul și portofoliul tău (dacă ai unul) 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲 𝟭𝟬 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲. Promitem ca până pe 15 martie să revenim cu un răspuns la aplicație, respectiv cu o invitație la interviu pentru cei care se califică pentru etapa următoare.

Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile voastre, căci la FABER știm o treabă: lucrurile bune se fac în echipe bune! 💛

Sustaining Faber

Copyright © FABER 2024. All rights reserved.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram