Când gătiți, condimentele adaugă aromă, profunzime și complexitate unui fel de mâncare culinar simplu. Alimentele picante interacționează cu receptorii din gură și pot declanșa senzații de căldură și chiar durere. Le poți face față? A fi deschis pentru a încerca gusturi noi și îndrăznețe este o lecție bună pentru a aduce îndrăzneală și originalitate în toate eforturile noastre creative. După cum se spune, „varietatea este condimentul vieții”.
Picant poate fi, de asemenea, incitant și sugestiv. Un comentariu sau o glumă picantă este provocatoare sau controversată. Astfel de „prețuri picante” provoacă adesea credințele convenționale și provoacă reacții puternice și pasionale din partea oamenilor.
Deci, cum vă puteți face munca și abordarea vieții mai picante? Să aducem căldura, cu vorbitorul nostru din aprilie, Marco Feltrin! Născut în regiunea Veneto din Italia, unde bunicul său făcea vin acasă, Marco a crescut înconjurat de aromele fermentației vinului în fiecare toamnă.
El ne va ghida prin versiunea sa a temei din aprilie - SPICY - vineri, 19 aprilie, la AMBASADA și FABER, începând cu ora 7:30.
Biletele vor fi disponibile luni, 15 aprilie, la ora 9:00
Alătură-te nouă! Promitem cafea bună și gustări grozave pentru a adăuga un amestec PICANT zilei tale, de la început.
*Tema noastră din aprilie a fost aleasă de capitolul nostru din Tucson și a fost ilustrată de Sophie McTear.