Share
by
17 AUG

Festival de cartier Secrete Întrețesute

17 AUG
Data începerii evenimentului

17 August, 2024
10:00

Data închiderii evenimentului

17 August, 2024
14:00

Event details

FABER, Timisoara

Vă invităm la primul nostru festival de cartier, căruia i-am spus Secrete Întrețesute, fiind inspirați de fabrica 1 iunie și de poveștile țesute în cadrul acesteia în viețile celor care i-au trecut pragul.

Ne adunăm împreună în data de 17 august la FABER pentru a celebra comunitatea din care facem parte. Muzicieni din cartier cântă despre cartier, gătim și mâncăm împreună, spunem povești și țesem covoare împreună cu persoane care au lucrat la 1 iunie, le facem cunoștință copiilor din cartier cu diverse activități culturale și creative și, nu în ultimul rând, povestim despre ce a fost și despre ce urmează să fie aici.

Festivalul se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 14:00, pe toată durata căruia vor cânta artiști (Lemarian & 150 Stoka) și DJ (Dissidance) locali și ne vom bucura împreună de un picnic muncitoresc. Meniul picnicului va fi conceput în cadrul unui atelier la AMBASADA, în care vom culege povești și rețete ale oamenilor din cartier. Vom avea și un război de țesut, la care vor țese chiar foste muncitoare din fabrici de textile, iar doritorii se pot implica și ei. Împreună cu partenerii noștri, am pregătit și o serie de ateliere creative pentru familii și copii.

Ateliere:
• Atelier de imprimare 3D cu Lapsus, 12:00 – 14:00
• Atelier cu Waeste Wear 10:00 – 12:00
• Atelier de lumânări ecologice cu OilRight 10:30 – 11:30
• Atelier Kamishibai cu Casa Jakab Toffler și Minitremu 12:00 – 14:00
• Atelier ”Frames of Memory: Laboratorul de fotografie Pinhole” organizat de ArtEncounters (va avea loc cu o zi înainte, vineri, între 18:00 – 20:00)

Participarea la ateliere este gratuită, dar necesită înscriere. Află mai multe detalii despre fiecare atelier și înscrie-te completând formularul: https://bit.ly/inscrie-te-la-ateliere

Proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte
Parteneri: Banca Transilvania, AZUR, Hamilton, Flex, Autonom, AMBASADA, Muzicon, Lapsus, Art Encounters, OilRight, Waeste Wear, Casa Jakab Toffler.

Susținători Faber

FOR Reservations RO

Preţul de listă al folosirii acestui spaţiu este de 10 EUR/oră.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul FABER

Căutare

Caută în site printre articole și evenimente