Festival alternativ de Crăciun

Pentru al treilea an consecutiv, adunăm la un loc designeri, creativi și artiști locali și transformăm FABER într-un loc plin de magie, unde te poți bucura de momente frumoase alături de prieteni și familie.

Bazat pe conceptul de slow living, FABERLAND îți propune cadouri creative pentru cei dragi, realizate de talente locale. Delicii culinare gătite cu grijă, fără grabă pentru toate poftele. Iar când se lasă seara, party cu muzică funky și spirit de sărbătoare. Toate acestea le vei găsi la FABER, în data de 16 decembrie. Acces liber la toate activitățile din cadrul evenimentului.

Anul acesta, ne întâlnim în spații cozy și desfășurăm festivalul de Crăciun doar în clădirea FABER. Parterul va găzdui food & drinks, o zonă de chill și petrecerea, iar la etaj vei descoperi artizanii și creațiile lor.

Program

FABERLAND se desfășoară pe durata unei zile, sâmbăta, 16 decembrie, între orele 10:00 și 02:00.

Sâmbătă

16 Decembrie 2023
10:00 ––– 21:00

Meet creatives & their products

Află mai multe
10:00 ––– 21:00

Food by Ambasada, Greenaware și Yaya

Află mai multe
18:00 ––– 02:00

Party cu DJs: Ufo, Mihu și Bele

Află mai multe

Creativii și minunatele lor
obiecte de făcut cadou

Lumânări, decorațiuni, ilustrații, ceramică, grafică, haine, textile pentru casă, bijuterii și câte și mai câte cadouri minunate poți să găsești la FABERLAND să-i fericești pe cei dragi. Și chiar și pe tine, de ce nu?!

DJ Parties

Pe seară la FABERLAND, de la 18.00, pun muzică Ufo, Mihu și Bele. Iar show-ul vizual e asigurat de către VJ Urban8. Să ne bucurăm și să dansăm!

Bele

După o pauză lungă, Mihai Bele revine la platane. Membru al crew-ului ABC din Arad, tobar al trupei The Case și fan de muzică underground, va asigura warm-up-ul la FABERLAND cu o selecție de piese vibrante și neobișnuite.

Mihu

Mihu posedă o înțelegere profundă a ritmului și o pasiune pentru sunet, explorând universul new-wave și post-punk de peste 15 ani. La FABERLAND vine cu un set electrizant, plin de surprize.

UFO

UFO este un colecționar pasionat de discuri de vinil și CD-uri, având mai mult de două decenii de experiență în organiarea evenimentelor muzicale în România. Este fondatorul festivalului TMBase, iar ulterior, a pus bazele Setup. În prezent, UFO este și parte integrantă din FABER, coordonând programul muzical.

Food

Bineînțeles că avem și mâncare la FABERLAND!
În timpul festivalului, puteți alege între finger food și prăjituri de la Ambasada, preparate vegane de la Greenaware și gustări pentru copii de la YAYA. 
cross