Share

by faber

Ceremonia Premiilor New European Bauhaus 2021

16 SEP

Ceremonia Premiilor New European Bauhaus 2021

Data începerii evenimentului

16 Septembrie, 2021
18:00

Data închiderii evenimentului

16 Septembrie, 2021
20:00

Locația evenimentului

Share

by faber

Pe 16 septembrie, vor fi anunțați cei 20 de câștigători ai primei ediții a 𝗡𝗲𝘄 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗮𝘂𝗵𝗮𝘂𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀, recunoscând exemple de arhitectură contemporană ale căror concepte ilustrează natura estetică, durabilă și incluzivă a locurilor.
Peste 2000 de proiecte au participat la concurs, dintre care 60 au trecut de preselecție. FABER se numără printre cei 3 finaliști din secțiunea Clădiri renovate spiritul circularității.

Ceremonia se va deschide cu un mesaj al președintelui Ursula Von der Leyen, iar cei 20 de câștigători vor fi anunțați de comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira și de comisarul pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, Mariya Gabriel.
Urmăriți cu noi transmisia 𝗟𝗜𝗩𝗘 a ceremoniei de premiere între orele 18:00 - 19:30: https://www.neb-prizes-live.eu/.../TEAM%20WORK/2021-09-16_1/

____________________________________________

New European Bauhaus este o inițiativă creativă și interdisciplinară care își propune să creeze un loc de întâlnire pentru proiectarea de noi moduri de viață în care arta, cultura, incluziunea socială, știința și tehnologia se întrepătrund. Acesta aduce Pactul Verde în clădirile noastre și solicită un efort colectiv pentru a imagina și construi un viitor durabil, inclusiv și frumos pentru minte și suflet.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram