Share

by Diana Caducenco

Concert Deliric & Silent Strike / Macanache

13 MAI

Concert Deliric & Silent Strike / Macanache

Data începerii evenimentului

13 Mai, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

13 Mai, 2023
23:00

Locația evenimentului

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco
🤩 Din curtea FABER, Timișoara va răsuna de beats și versuri urbane în concertul din 13 mai, care îi reunește pe unii dintre cei mai apreciați reprezentanți ai hip-hop-ului românesc: Deliric & Silent Strike și Macanache.
În deschidere, show asigurat de MCs din Timișoara: The MCs United Showcase.
Pregătește-te pentru un concert true skool, cu ritmuri complexe și flow-uri pătrunzătoare. 🎤 Deschidem porțile, barul și food truck-urile la ora 18, iar concertele încep de la 19. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24.
Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 12 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
Pe scena hip hop românească, 𝗗𝗲𝗹𝗶𝗿𝗶𝗰 este unul dintre cei mai prolifici artiști. Piesele sale de succes - Azi, Am visat că schimbăm lumea, Dependent se ascultă pe repeat de iubitorii genului. Împreună cu Silent Strike, a lansat două albume și colaborarea lor de lungă durată a dus la apariția unora dintre cele mai inovatoare propuneri cross-genres.
_____________
𝗦𝗶𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗸𝗲 este un compozitor de muzică electronică și de film, care experimentează în diferite genuri, de la jazz de avangardă la hip-hop. A cântat în deschidere la Faithless, Bonobo, Saul Williams, DJ Krush, Jazzanova, Robot Koch.. A colaborat cu numeroși muzicieni și producători precum Alex Harding, EM, Ada Milea, Makunouchi Bento, Sukie Smith, Alexandrina, Monooka, C.T.C., Kazi Ploae, Muse Quartet.
_____________
𝗠𝗮𝗰𝗮𝗻𝗮𝗰𝗵𝗲 este un artist rap independent, a cărui marcă stilistică - onestă și cu umor îl fac inconfundabil. De la lansarea hitului “Ăsta sunt eu”, Macanache a urcat pe scena multor festivaluri de muzică și și-a demonstrat versatilitatea artistică colaborând cu muzicieni din zone extrem de diverse, precum: Subcarpați, Delia, Patru Grași, Dilimanjaro, raku, Taraful de la Clejani.
____________
𝗧𝗵𝗲 𝗠𝗖𝘀 𝗨𝗻𝗶𝘁𝗲𝗱 𝗦𝗵𝗼𝘄𝗰𝗮𝘀𝗲 a luat naștere în 2019 la Codru Fest, la inițiativa de a aduce împreună mai mulți artiști din cadrul scenei de muzică underground din Timișoara, din zona de hip-hop, drum and bass, dar și reggae. În 13 mai, îi vom vedea pe cei de la MCs United (Dani Tobe, Doxă, MC44, MCx Woodie, DJ Blonz) pentru prima dată pe scena din curtea FABER.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram