Share

by Diana Caducenco

Constelații Familiale. Conștiința familiei

29 FEB

Constelații Familiale. Conștiința familiei

Data începerii evenimentului

29 Februarie, 2024
19:00

Data închiderii evenimentului

29 Februarie, 2024
22:00

Locația evenimentului

Sala Hamilton

Share

by Diana Caducenco

În atelierul numărul cinci din seria celor șase ne reîntoarcem la conștiința familiei, despre care știm că operează peste conștiința individuală și care ne influențează direct, indiferent de voința noastră.

De data asta vom dezbate faptul că facem parte din mai multe sisteme - suntem bărbați și femei, avem o naționalitate, o religie, lucrăm într-o companie... Cum influențează aceste lucruri modul în care funcționăm? Conștiința familiei are vreo legătură, ceva de spus în aceste cazuri? Avem permisiunea să ne manifestăm într-un mod coerent în alt sistem sau încă suntem blocați în sistemul familial de origine? Și mai mult, care este ierarhia și importanța sistemelor?

Atelierul va gravita mai degrabă în jurul unei experiențe practice - în acest fel contribuim și la întrebarea fundamentală care își are ecou în toate atelierele seriei: "de ce am face o constelație familială?", dar de această dată din perspectiva conștiinței familiei și a ierarhiilor sistemice.

Despre ce este acest eveniment?
Despre influența conștiinței familiale asupra sistemelor din care facem parte. Despre modul în care încurcăturile sistemice influențează capacitatea de a ne aduce pe noi în sisteme diferite de cel familial de origine.

Ce intenționează să ofere acest atelier?
Atelierul intenționează să ofere informațiile necesare celor care își pun întrebarea "de ce să fac o constelație de familie?" - din perspectiva conștiinței familiale. Mai oferă și o experiență practică despre cum arată și cum se simte o constelație familială.

Ce obțin dacă vin?
Informații care te ajută să decizi dacă este momentul oportun pentru a opta să faci o constelație familială. O primă experiență practică care îți dezvăluie această lume. Dacă ai provocări în a face parte din alte sisteme, acest atelier ar putea să facă lumină asupra motivelor pentru care se întâmplă acest lucru.

Este necesar să fi participat la primele ateliere?
Nu, nu este necesar. Dar este recomandat să citești în prealabil despre cele trei legi care guvernează Constelațiile Familiale.

Cât durează, cum se desfășoară, cât costă și cum mă înscriu
Atelierul durează 3 ore, se desfășoară la FABER, în sala Hamilton Ideation Room (la etaj). Vom lua o pauză scurtă undeva la mijlocul lui.
Contribuția fiecăruia dintre voi: 70 ron. Iar pentru cei care își permit mai puține lucruri materiale sunt 2 intrări cu tarif special, pe care îl vom stabili împreună.
Număr maxim de participanți: 15
Pentru înscrieri vă rog să completați formularul.

Despre organizator:
Florin Vâlcu a făcut formarea pentru facilitator de constelații familiale cu Dragoș Riti și cu Barbara Morgan. A făcut formare în Analiză Tranzacțională cu John Heath, Liz Heath, Sorin Duma și Ioana Duma. A urmat cursurile de NLP Practitioner și Master NLP ale Lidiei Cotoșman. Este observator și practicant Satyananda Yoga. Atât singur, cât și cu soția, facilitează workshop-uri de Constelații Familiale sau lucrează individual cu clienți pentru care această alternativă este preferabilă.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram