Share

by Diana Caducenco

CreativeMornings Timișoara | Anca Ungureanu on ENDURANCE

20 OCT

CreativeMornings Timișoara | Anca Ungureanu on ENDURANCE

Data începerii evenimentului

20 Octombrie, 2023
07:30

Data închiderii evenimentului

20 Octombrie, 2023
11:00

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

CreativeMornings revin cu o nouă temă! Luna aceasta, au ales tema Globală și reprezintă lumea din spatele maratoanelor de muncă în comunitate pe care le-au început în 2006. ENDURANCE/ Rezistență. Atât de multe de spus despre asta și suntem atât de nerăbdători să vedem toate discuțiile din această lună de la CreativeMornings de pe tot globul.
Ce artist mai bun pentru a ilustra acest lucru decât draga noastră prietenă, Ana Kun, parte a comunității noastre de la început, de asemenea, un vorbitor CreativeMornings și o creativă uimitoare.
Vom avea un eveniment cu totul special luna aceasta, începand cu speakerul nostru invitat - Anca Ungureanu, o sărbătoare în timpul zilei cu Newgotti și bunătăți delicioase by Noemi 🥳

Save the date 20 octombrie! 🗓️
--------
Rezistența este flacăra neclintită care arde în noi, luminând o cale prin întuneric și incertitudine. Este puterea liniștită care apare atunci când provocările ne testează limitele, îndemnându-ne să depășim ceea ce credeam că este posibil. Rezistența nu este un simplu moment, ci un spirit necruțător care șoptește, „continuă” atunci când lumea se simte grea.

Călătoria vieții este marcată de vârfuri și văi, iar rezistența este cea care ne susține în timpul urcușurilor. Ne învață că eșecurile nu sunt înfrângeri, ci trepte spre creștere și rezistență. Cu fiecare obstacol pe care îl învingem, spiritele noastre devin mai puternice, iar determinarea noastră devine de neclintit.
Într-o lume care prețuiește gratificarea instantanee, rezistența este o reamintire a faptului că cele mai pline de satisfacții victorii se nasc din răbdare și perseverență. Este capacitatea de a ne ridica, chiar și atunci când cădem, și de a îmbrățișa puterea transformatoare a persistenței. Așadar, să sărbătorim tenacitatea care rezidă în noi, căci în fața adversității, rezistența este cea care ne conduce către vârful potențialului nostru.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram