Share

by Diana Caducenco

Lansare TURNUL #urmatorulnivel

17 — 22 DEC

Lansare TURNUL #urmatorulnivel

Data începerii evenimentului

17 Decembrie, 2021
18:00

Data închiderii evenimentului

22 Decembrie, 2021
20:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco

Teatrul Basca și Stageon vă invită să vizionați TURNUL #urmatorulnivel, prima producție aflată la granița dintre teatru și film, în format VR, din Timișoara.

Evenimentul de lansare va avea loc în 17 decembrie, de la ora 18.00, la centrul cultural FABER.

În 18 și 19 decembrie, producția poate fi vizionată gratuit pe platforma www.stageon.ro

În zilele următoare, între 18 și 22 decembrie, publicul este invitat la AMBASADA pentru a viziona TURNUL #urmatorulnivel. Organizatorii pun la dispoziție 2 perechi de ochelari VR și căști la fața locului. Durata unei vizionări este de aprox. 45 de minute și se pot rezerva maxim două persoane pe oră (la cele 2 perechi de ochelari VR).

Biletele gratuite sunt disponibile aici
Mai multe despre TURNUL, aici

𝕋𝕌ℝℕ𝕌𝕃 #𝕦𝕣𝕞𝕒𝕥𝕠𝕣𝕦𝕝𝕟𝕚𝕧𝕖𝕝

𝕊𝕪𝕟𝕠𝕡𝕤𝕚𝕤
Şase personaje care nu caută un autor. Caută poate o ieşire, deși, având în vedere că afară e pandemia, au dubii. De fapt au dubii în legătură cu orice. Se află în purgatoriu şi îşi chestionează o viaţă pentru a cărei elucidare nu au găsit în trecut perspectiva potrivită. Au timp acum, în spaţiul intermediar dintre paradis şi infern, să îşi pună întrebările fundamentale asupra sensului trecerii lor prin existenţă.
În Turnul #următorulnivel ne-am concentrat pe unghiuri multiple, detalierea sau distanţarea, viziunea panoramică sau apropierea până la ultimul amănunt, focalizarea pe individ sau pe dinamica grupului, iar filmarea în 360° îi permite spectatorului să vadă într-un mod inedit cum cele șase personaje își analizează viețile.

cu: Niko Becker, Robert Copoț, Alina Ilea, Giorgiana Rancov, Costa Tovarnisky, Ana-Maria Ursu
Regia: Alex Mihăescu
Scenariu: Ionuț Sociu & Alex Mihăescu & Teatrul Basca
Director de imagine: Cristian Ilea
Editor Imagine: Mihai Lazăr
Sound Design: Uțu Pascu
Scenografie: Lia Pfeiffer
Integrare VR: Radu Cernescu
Foto: Adrian Danciu
Imagine dronă: Valentin Solomie
Grip, lumini, captare sunet: Valentin Solomie, Pataki Farkas, Rafael Vasilcin
Alpiniști: Lăncrăngean Adrian-Marius, Rus Cristian-Laurențiu

O producție Teatrul Basca
Powered by StageOn
Parteneri de proiect: Asociația Prin Banat
Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Ianca.net, Best of Timișoara.

Producția face parte din proiectul cultural Homo Videns, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Proiectul Homo Videns este realizat de Asociația Solidart, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Programul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul programului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram