Share

by Diana Caducenco

Launmomentdat noaptea - ALUR DUVAAL, NEEL & SO

10 — 11 IUN

Launmomentdat noaptea - ALUR DUVAAL, NEEL & SO

Data începerii evenimentului

10 Iunie, 2023
23:00

Data închiderii evenimentului

11 Iunie, 2023
05:00

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco
Launmomentdat noaptea 10-11.06
00:00-01:00 ALUR DUVAAL (Ro)
DJ și producător local, Alur Duvaal împărtășește o selecție de ritmuri techno întunecate și hipnotice, pentru a crea o atmosferă tulburătoare, uneori neliniștitoare.
01:00-03:00 NEEL (It)
Neel este un artist fără rival, indiferent dacă produce muzică, mixează sau creează un live set. Producțiile lui îmbină ritmuri și texturi cu tehnologia într-un mod captivant, stabilind standarde noi pentru muzica techno. Muzica lui se regăsește pe Token Records, Spazio Disponibile și Spectrum Spools.
03:00-05:00 SO (Jp)
So este cu siguranță un nume important în lumea muzicii techno, fiind mereu asociat cu festivalul Labyrinth din Tokyo, unul dintre cele mai venerate și influente festivaluri de tehnologie din Japonia. DJ și curator japonez, So și-a câștigat popularitate prin colecția nesfârșită de piese deep house și techno atmosferic. A început să mixeze de la vârsta de 18 ani, iar pasiunea și dedicarea lui i-au adus o carieră prolifică.
Locația: Faber
Adresa: Peneș Curcanul 4-5
Sonorizare: Void Acoustics
Bilete: 20 lei
Proiectul face parte din programul Timișoara2023 - Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram