Share

by Diana Caducenco

Movie Night: Finding Common Ground

23 NOI

Movie Night: Finding Common Ground

Data începerii evenimentului

23 Noiembrie, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

23 Noiembrie, 2023
20:30

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

𝐶𝑢𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑔𝑎̆𝑠𝑖𝑚 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑢𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎̆?

Proiectul Common Ground a încercat să găsească răspunsuri colaborative la această întrebare.
Vă invităm la evenimentul final al proiectului joi, 23 noiembrie, ora 18.00 la FABER. 🗓️ ⏰

Vom prezenta un film documentar, un kit de resurse utile și vom reflecta împreună cu participanții la retreatul cultural Common Ground de la Armeniș asupra experienței lor. De asemenea, vom expune o „istorie” conceptuală evenimentelor culturale din Timișoara realizată din tricouri donate, produse cu ocazia a diverse evenimente recente.

Evenimentul se adresează oamenilor activi în cultura independentă sau instituțională curioși să afle concluziile cu posibilă aplicare și în activitatea lor, precum și timișorenilor interesați de dezvoltarea culturală comunitară a orașului.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
FABER
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟖.𝟎𝟎
𝐒𝐩𝐥𝐚𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐞𝐧𝐞𝐬̦ 𝐂𝐮𝐫𝐜𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟒-𝟓, 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚

Proiectul Common Ground face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.
Proiectul Common Ground este derulat de către Asociația WeWilder, în parteneriat cu WWF Romania, British Council și Centrul Cultural PLAI.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram