Share

by Diana Caducenco

om la lună ✿ Lansare Album ‚Echilibru’ ✿ 1 Iulie, Timișoara

1 IUL

om la lună ✿ Lansare Album ‚Echilibru’ ✿ 1 Iulie, Timișoara

Data începerii evenimentului

1 Iulie, 2022
19:00

Data închiderii evenimentului

1 Iulie, 2022
22:30

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
✿ Vineri, 1 iulie 2022
✿ Acces: 19:00 | Concert: 20:30
🔖 Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
🔖 https://bit.ly/oll01iul-Timisoara
✿ Prețul unui bilet este 70 lei în avans și 80 lei în ziua evenimentului.
✿ Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
_________________________
om la lună lansează ‚Echilibru’, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei pe 1 iulie în Timișoara la FABER.
‚Echilibru’, conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei.
Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. De pe acest album, trupa a lansat deja primele trei single-uri: La capăt de linie, Spre înălțime și Supranatural.
“Suntem în permanență pe o muchie de cuțit. Cu viețile noastre, cu alegerile noastre, cu fiecare drum nou pe care îl începem. Nimic nu este definitiv și nu putem lua nimic ca și cum ni s-ar cuveni. Între bine și rău, între frică și curaj, între prăpastie și drumul bun, mergem înainte în echilibru. Mergem cu brațele în lateral, când privind în față, când privind în jos. Ne mai împiedicăm, ne lăsăm fără să vrem pe o parte sau alta, ne mai ținem de pereți, ne mai ajutăm unii de alții. Ne dezechilibrăm și ne echilibrăm iar și iar. Mergem pe o sârmă invizibilă, spre visurile noastre - care de multe ori ni se schimbă - pe drumurile noastre, nou deschise sau vechi dintotdeauna, urmăriți de ziua de ieri, cu gândul la cea de mâine. Mereu între două alegeri, mereu între perseverență și renunțare, pas după pas, înaintăm. Și în drumul ăsta lung de-o viață, echilibrul este tot ce avem mai bun.” – Doru Pușcașu, om la lună
_________________________
Despre om la lună:
om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.
În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ,Dans,, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.
În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, a avut numeroase concerte în țară și a participat la festivaluri ca Electric Castle, Flight Festival sau Vadoo Fest.
om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.
La aproape patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram