Share

by Diana Caducenco

Stai Drept #LaFABER - Atelier de mișcare inteligentă

3 APR

Stai Drept #LaFABER - Atelier de mișcare inteligentă

Data începerii evenimentului

3 Aprilie, 2024
18:30

Data închiderii evenimentului

3 Aprilie, 2024
20:00

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

Atelierul Stai Drept revine la FABER și te invită la o experiență de mișcare inteligentă ce îmbină yoga, mișcarea organică și kinetoterapia! Instructorii Simona, Manu și Călin aduc o bogată experiență și pasiune pentru mișcare, oferind o perspectivă inovatoare din 3 domenii diferite.

Focus: Cunoașterea
Prin mișcare, explorăm elemente din yoga, meditație în mișcare, flow și mișcare funcțională, alături de elemente esențiale de kinetoterapie și fizioterapie. Scopul nostru este să te ghidăm spre o stare de armonie interioară profundă și înțelegere de sine.

Durata atelierului: 1h 30min

Echipa: OrganicMovement / Simona Fironda, Atelier Yoga TM / Manu Anghelescu, KYNESYS / Călin Abrudean
Preț: Participarea se realizează prin donație. Locurile sunt limitate, de aceea te invităm să te înscrii la următorul link: https://forms.gle/p1ZufXS4NGHeKtdX6
NIVEL DESCHIS - Te așteptăm indiferent de nivelul tău de experiență sau condiție fizică. Nu uita să aduci cu tine salteluță. Împreună, explorăm mișcarea inteligentă pentru un corp și minte sănătoase. Hai să facem mișcarea să devină o artă a armoniei interioare!

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram