Share

by Diana Caducenco

Workshop IV: Women empowerment

13 NOI

Workshop IV: Women empowerment

Data începerii evenimentului

13 Noiembrie, 2022
16:00

Data închiderii evenimentului

13 Noiembrie, 2022
18:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Atelierul condus de Anna Ksiazek și Andrea Pucci de la ExChange the World este conceput să vizeze subiectul emancipării femeilor, prin diferite subiecte, cum ar fi:

  • discutarea problemei discriminării și exersarea modalităților eficiente de reacție
  • lucrul cu corpul, învățarea să stabilești limitele, construirea încrederii
  • identificarea propriilor forțe, pasiuni, vise și valori
  • introducerea conceptului de management al timpului și al priorităților
  • deschiderea și gestionarea afacerilor sociale
  • împărtășind viziunea cu alții
  • obținerea de resurse pentru a începe un proiect

Atelierul este deschis tuturor și va dura aproximativ 2 ore. Accesul este gratuit, dar limitat la 20 de participanți. Te rugăm să te înregistrezi aici: https://forms.gle/VK2aYapQXEgB35H28

Descrierea speakerilor:

Anna și Andrea sunt un cuplu care călătorește în jurul lumii, adunând și împărtășindu-și cunoștințele despre schimbarea, educația, împuternicirea femeilor. Expediția lor, numită ExChange the World, a început în septembrie 2015 din Asia de Sud-Est și a acoperit până acum (din 2021) 38 de țări din cea mai mare parte a Europei, America de Sud și Asia de Sud. Pe parcurs, au intervievat peste 350 de oameni care implementează schimbări și s-au oferit voluntari în peste 30 de proiecte. Ei își spun poveștile prin prezentări, ateliere, cursuri și scriind scenarii educaționale.

Evenimentul face parte din proiectul CONNECT, Comunitatea pentru Timisoara, organizat de Helixconnect Europe si FABER, si sustinut de Institutul European de Inovatie si Tehnologie (EIT), organism al Uniunii Europene.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram