Share

by Diana Caducenco

A l'abordage: Aniversare 10 ani de proiecții Marele Ecran

22 FEB

A l'abordage: Aniversare 10 ani de proiecții Marele Ecran

Data începerii evenimentului

22 Februarie, 2022
19:00

Data închiderii evenimentului

22 Februarie, 2022
22:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
În 7 februarie 2012, pe seară, în Aula arhiplină de la BCUT, Asociația Marele Ecran dădea drumul primului film din seria lor de proiecții. De atunci au trecut 10 ani și au urmat câteva sute de proiecții (peste 400 dacă le socotim și pe cele din cadrul Ceau, Cinema!, împreună cu Pelicula Culturală).
Cum să marcăm mai fain momentul, dacă nu tot printr-o proiecție? Un prilej să ne revedem, ochi în ochi.
Vă așteptăm marți, 22.02.2022 la Faber (str. Peneș Curcanul, nr. 4-5) începând cu ora 19:00 ca să povestim despre ultimii 10 ani (și următorii), iar de la 20:00, facem cinste cu o comedie solară.
A l'abordage/ All Hands on Deck (Franța – 2020 – 1h35, r. Guillaume Brac, cu Éric Nantchouang, Salif Cissé, Édouard Sulpice) este o dramedie voioasă îmbibată de soarele verii, ieșirea perfectă cu aer de vacanță, alături de o distribuție carismatică. Proiecția este oferită cu sprijinul Institutului Francez din România și Faber.
Sinopsis:
Parisul într-o seară de august. Un băiat întâlnește o fată. Au aceeași vârstă, dar nu aparțin aceleiași lumi. Félix trebuie să lucreze, Alma pleacă în vacanță a doua zi. Dar asta nu este o problemă pentru Félix, care decide să-i facă o surpriză și s-o urmeze în celălalt capăt al Franței. Îl ia la drum pe prietenul său Chérif și, cum nu au mașină, îi cer ajutorul și lui Edouard. Bineînțeles, nimic nu merge conform planului. Poate fi altfel atunci când confunzi visele cu realitatea?
------------
Intrarea va fi liberă, în limita celor 50 de locuri disponibile, iar accesul se va face pe baza unei rezervări prealabile (trimiteți numele și numărul de locuri pe care doriți să-l rezervați in acest formular ​https://forms.gle/2zG9GJnotrpTTSBr7). Conform condițiilor sanitare actuale, pentru acces la interior este necesar certificatul verde și purtarea măștii de protecție.
Hai la proiecția-aniversară Marele Ecran. All hands on deck?

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram