Share

by Diana Caducenco

Atelier: Consum responsabil în perioada Crăciunului

17 NOI

Atelier: Consum responsabil în perioada Crăciunului

Data începerii evenimentului

17 Noiembrie, 2022
18:00

Data închiderii evenimentului

17 Noiembrie, 2022
20:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Te-ai întrebat vreodată de unde vin lucrurile tale? Cum au fost produse și cu ce costuri?

Vino să descoperi povestea fascinantă a blugilor, să vezi felul în care călătoresc, să știi de câtă apă avem nevoie pentru a produce o pereche și să faci brainstorming ce putem face pentru a deveni consumatori mai responsabili, mai ales în perioada Crăciunului când consumul trece pe deasupra.

În cadrul atelierului cu 𝐀𝐧𝐧𝐚 𝐊𝐒𝐈𝐀̨𝐙𝐄𝐊 și 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐔𝐂𝐂𝐈, de la Fundacja Wyobraź sobie, vei avea șansa să:
- Descoperi de unde vin blugii tăi, în ce condiții sunt produși și cu ce consecințe la nivel local și global;
- Faci brainstorming și să te inspiri despre cadourile responsabile de Crăciun;
- Descoperi povești și surse interesante de informații despre consumul responsabil, abordarea zero-waste, pe care le poți folosi și pentru a împărtăși cunoștințele cu ceilalți.

Atelierul este deschis tuturor și va dura aproximativ 2 ore. Accesul este liber, dar te încurajăm să te înscrii aici: https://bit.ly/responsible-consumption-workshop
Atelierul va fi condus în limba engleză.

Descrierea speakerilor:
Anna și Andrea sunt un cuplu care călătorește în jurul lumii, adunând și împărtășindu-și cunoștințele despre schimbarea, educația, împuternicirea femeilor. Expediția lor, numită 𝐄𝐱𝐂𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝, a început în septembrie 2015 din Asia de Sud-Est și a acoperit până în prezent (în 2021) 38 de țări din America de Sud, Europa și Asia de Sud. Pe parcurs, au intervievat peste 350 de factori de schimbare și s-au oferit voluntari în peste 30 de proiecte. Ei își spun poveștile prin prezentări, ateliere, cursuri și scriind scenarii educaționale.
Anna și Andrea provin de la Fundacja Wyobraz sobie și sunt aici datorită proiectului „𝐙𝐞 𝐒𝐤𝐚𝐰𝐢𝐧𝐲 𝐰 𝐬́𝐰𝐢𝐚𝐭” (De la Skawina către lume), care este co-finanțat de Uniunea Europeană.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram