Share

by Diana Caducenco

Atelier de planificare a proiectelor sociale

19 NOI

Atelier de planificare a proiectelor sociale

Data începerii evenimentului

19 Noiembrie, 2022
16:00

Data închiderii evenimentului

19 Noiembrie, 2022
19:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

În timpul atelierului cu 𝐀𝐧𝐧𝐚 𝐊𝐒𝐈𝐀̨𝐙𝐄𝐊 și 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐔𝐂𝐂𝐈 de la Fundacja Wyobraź Sobie vei avea șansa de a-ți planifica propriul proiect social, folosind diverse instrumente de analiză a situației actuale și de a găsi soluții creative . Vei încheia cu un plan realist și cu o motivație pentru a-ți implementa propria idee despre cum să răspunzi nevoilor comunității. Nu trebuie să ai încă niciun proiect în minte, vino și descoperă-ți potențialul de schimbare!

Atelierul este deschis tuturor și va dura aproximativ 3 ore. Accesul este gratuit, dar te încurajăm să te înregistrezi aici: https://bit.ly/register-planning-social-projects
Atelierul va fi condus în limba engleză, cu traducere în ucraineană.

Descrierea speakerilor:
Anna și Andrea sunt un cuplu care călătorește în jurul lumii, adunând și împărtășindu-și cunoștințele despre schimbare, educație, împuternicirea femeilor. Expediția lor, numită 𝐄𝐱𝐂𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝, a început în septembrie 2015 din Asia de Sud-Est și a acoperit până în prezent (în 2021) 38 de țări din Europa, America de Sud și Asia de Sud. Pe parcurs, au intervievat peste 350 de oameni care au creat schimbarea și s-au oferit voluntari în peste 30 de proiecte. Ei își spun poveștile prin prezentări, ateliere, cursuri și scriind scenarii educaționale.

Anna și Andrea vin de la Fundacja Wyobraz sobie și sunt aici datorită proiectului „𝐙𝐞 𝐒𝐤𝐚𝐰𝐢𝐧𝐲 𝐰 𝐬́𝐰𝐢𝐚𝐭” (De la Skawina către lume), care este co-finanțat de Uniunea Europeană.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram