Share

by Diana Caducenco

Atelierele Lost Music: #1 Electronica

24 MAI

Atelierele Lost Music: #1 Electronica

Data începerii evenimentului

24 Mai, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

24 Mai, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
Proiectul Lost Music, creat de Muzicon și Noi Re-creăm, propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele 70, 80, 90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce vor pune lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.
În 24 mai începem seria de activități din cadrul acestui proiect printr-un atelier ce va prilejui întâlnirea dintre fondatorii a două festivaluri de muzică electronică reprezentative pentru Timișoara sfârșitului de ani 90 și început de 2000: Florin Unguraș "UFO" (TM Base) și Dudu Radoslav (Anonim TM/ 48h). Alături de ei va fi și designerul Ovidiu Hrin, membru fondator al inițiativei Made in TM.
Vom discuta despre contextul în care a apărut și s-a dezvoltat scena de muzică electronică din Timișoara, apogeul acestei mișcări și moștenirea actuală a ceea ce a însemnat perioada TM Base și 48h.
Lost Music este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram