Share

by Diana Caducenco

Atelierele Lost Music: #2 Punk & Underground

7 IUN

Atelierele Lost Music: #2 Punk & Underground

Data începerii evenimentului

7 Iunie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

7 Iunie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
Proiectul Lost Music propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele 70, 80, 90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce vor pune lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.
În data de 7 iunie ne vedem împreună Dacian Vîlcu, Andrei Racolța și Horațiu Hot într-o discuție moderată de Florin "Ufo" Unguraș, despre ce a însemnat perioada punk a anilor 90 și festivalul Underground pentru muzica din Timișoara.
Lost Music este un proiect al Asociației Noi-Recreăm, implementat de Muzicon.hub cu sprijinul Faber, Ambasada și Viniloteca.
Lost Music este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram