Share

by Diana Caducenco

Atelierele Lost Music: #5 Decada anilor '80 în muzica din Timișoara

31 IUL

Atelierele Lost Music: #5 Decada anilor '80 în muzica din Timișoara

Data începerii evenimentului

31 Iulie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

31 Iulie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Proiectul Lost Music propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele 70, 80, 90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce vor pune lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.

În data de 31 iulie ne vedem împreună cu Mimo Obradov și Emil Biebel la o discuție despre anii 80 și ce au însemnat aceștia în muzica din Timișoara. Alături de ei va fi și Mircea Nedelcu (Autostop), care va exemplifica într-un set live muzica acelor vremuri.

Lost Music este un proiect implementat de Asociația Noi-Recreăm, în parteneriat cu Muzicon.hub și cu sprijinul Faber, Ambasada și Viniloteca.

Lost Music este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram