Share

by Diana Caducenco

BauTopia | European Creative Hubs Network Meetup

4 — 6 IUN

BauTopia | European Creative Hubs Network Meetup

Data începerii evenimentului

4 Iunie, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

6 Iunie, 2023
17:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Hubs Meetup de anul acesta este organizat de European Creative Hubs Network cu sprijinul FABER și FOR, hub-urile noastre de găzduire din Timișoara, Capitala Europeană a Culturii 2023.

BauTopia 3 pune în centrul atenției managerii hub-urilor creative și creează o platformă pentru a reflecta asupra practicii profesionale de creare a centrelor creative. Prin unirea profesioniștilor și experților, BauTopia 3 invită participanții să se alăture unei serii de sesiuni interactive și activități de networking care vor facilita un schimb de povești, know-how și inspirații care formează mozaicul familiei diverse ECN.

BauTopia înseamnă „construirea unui loc”, punând managerii hub-ului drept creatori de locuri pricepuți. Centrele creative sunt locuri care inventează soluții alternative de creare a locurilor, devenind forje de experimentare, inovare și impact. Din această perspectivă, managerii unui hub sunt creatorii de posibilități și vor avea șansa de a-și împărtăși instrumentele, practicile și experiențele cu colegii lor în timpul BauTopia. Pentru aceasta, tema Meetup-ului din acest an este „Creative hubs as forges of possibilities”.

Majoritatea activităților programului sunt conduse de manageri de hub din comunitatea ECN. Programul este compus dintr-o serie de activități de networking ghidate și sesiuni interactive tematice, care se termină cu prezentarea următorului Atelier ECHN.
Gazda noastră va fi FABER, un membru de lungă durată al familiei ECN. Echipa FABER ne va primi în spațiile hub-ului lor și ne va ajuta să explorăm orașul Timișoara, Capitală Europeană a Culturii 2023.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram