Share

by Diana Caducenco

Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem

17 — 26 FEB

Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem

Data începerii evenimentului

17 Februarie, 2023
10:00

Data închiderii evenimentului

26 Februarie, 2023
20:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Expoziția ”Bright Cityscapes: Mirroring the Ecosystem”, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER, își propune să ofere o reflecție asupra ecosistemului industrial din Timișoara, a rolului său în economia locală și a felului în care acesta influențează orașul. Piese mecanice, procese utilizate în fabricile timișorene și componente industriale complexe sunt doar câteva lucruri pe care le veți putea explora în expoziție.

Expoziția face parte dintr-un program multidisciplinar, din cadrul Timișoara 2023 Capitală Culturală Europeană. Titlul expoziției se referă la conceptul de oglindire, care în știința socială este un comportament inconștient de imitare de la o ființă la alta. În acest fel, expoziția își propune să creeze un panou de reflecție, un inventar și o interconexiune tangibilă de abilități, locuri, tehnologii și produse. În ansamblu, spațiul va reflecta asupra stadiului de design al orașului și a rolului său de disciplină invizibilă sau vizibilă fundamentală pentru economia locală în legătură cu ofertele sau cererile globale.

Vă invităm la deschiderea evenimentului, pe 18.02, de la ora 18, urmată de un spectacol muzical susținut de overdriven dreams pe 18 și 19 februarie de la ora 19.00.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 17 - 26 februarie, zilnic între orele 10:00 și 20:00.
Eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER cu finanțare de la: Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte, Ordinul Arhitecților din România, Fundația Flex
În colaborare cu: Azur, Continental, Dräxlmaier, Elba, Flex România, Gelco Prod, Nokia
Cu sprijinul: Azur, Banca Transilvania, Continental, Flex România, Hamilton, Honeywell, Nokia

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram