Share

by Diana Caducenco

Concert Ana Coman

29 IUN

Concert Ana Coman

Data începerii evenimentului

29 Iunie, 2024
20:00

Data închiderii evenimentului

29 Iunie, 2024
23:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco
Continuăm seria de concerte în curtea FABER, iar de data aceasta, avem o invitată foarte dragă nouă: Ana Coman.🤍
Cu un sunet personal, versuri sensibile și un vibe autentic, piesele Anei Coman reușesc să atingă un colț de suflet de care nici nu știai.
Te așteptăm în data de 29 iunie, începând cu ora 20:00, să savurăm împreună atmosfera magică creată de Ana Coman și apusul de vară în curtea FABER.
Deschidem porțile și barul la ora 20:00, iar concertul începe de la 20:30. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 23. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
______________________________________________________________________
Deși cântă de mică, abia prin 2018 Ana Coman și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii „Ana are cântec”. Ulterior, Ana început să-și lanseze propriile piese și a avut parte de o ascensiune rapidă, participând la mari festivaluri din țară, precum „Summer Well”, „Femei pe Mătăsari”, „Focus in The Park” sau „Electric Castle”. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză.
În 2020, și-a lansat primul album, „9 missed calls”. În 2023 Ana Coman a revenit pe scenă cu cel de-al doilea album – “Pretext”. Un pretext e o cale prin care din doi străini putem face suflete pereche. Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar.
Anul acesta stă sub “Tu nu o să mă uiți” – ultimul album lansat de Ana Coman și cântat prin toată țara în primăvara aceluiași an.
Eveniment creat împreună cu Bandbook și susținut de Banca Transilvania, AZUR România, Hamilton

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram