Share

by Diana Caducenco

Concert Implant pentru Refuz & Coma | În deschidere Imund

22 APR

Concert Implant pentru Refuz & Coma | În deschidere Imund

Data începerii evenimentului

22 Aprilie, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

22 Aprilie, 2023
23:30

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Implant pentru Refuz este parte din sunetul contemporan al Timișoarei, iar după infuzia de energie creată de concertul pe care l-am găzduit anul trecut, e doar firesc să revenim anul acesta cu o formulă și mai plină. IPR concertează din nou la FABER, pe 22 aprilie, dar de data aceasta împreună cu COMA și cu IMUND în deschidere.
Dincolo de piesele care ne sunt deja dragi, vom asculta în primă audiție la Timișoara, noul album COMA, ”Acordul Părinților”.

Deschidem porțile, barul și food truck-urile la ora 18, iar concertele încep de la 19. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24.

Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.

Bilete early bird, la un preț special sunt SOLD OUT!
Dar acum puteți cumpăra biletele Pre Sale la preț de 79 RON aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-implant-pentru-refuz-coma-in-deschidere-imund-84589/ 
Număr limitat de bilete.

Implant Pentru Refuz s-a înființat în anul 1995, formația ieșind în evidență printr-un sound care a evoluat de-a lungul timpului și mesaje directe, profund ancorat în actualitate.
De-a lungul celor peste 26 de ani de existență, IPR au strâns în jurul lor una dintre cele dense comunități muzicale, trans-generaționale, devenind emblematică pentru “rock made in Timisoara”.
_____________

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA s-a înființat la începutul anilor 2000, la București. Trupa a cântat în deschiderea concertelor unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Korn, Deftones, Ozzy Osbourne, 21 Pilots.
La începutul lui aprilie, COMA lansează noul album, „𝑨𝒄𝒐𝒓𝒅𝒖𝒍 𝑷𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕̗𝒊𝒍𝒐𝒓”, pe care îl va prezenta în cadrul unui turneu național, inclusiv în 22 aprilie, la FABER.

_____________

Trupa IMUND s-a format în 2018, la Timișoara, în încercarea de a transmite prin muzică și text “ceea ce nu trebuie uitat, valori care ne țin în viață și visele care ne îndreaptă pașii spre mâine” - după cum se autodefinesc.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram