Share

by Diana Caducenco

Concert Implant pentru Refuz & HVNDS | În deschidere Imund

9 MAI

Concert Implant pentru Refuz & HVNDS | În deschidere Imund

Data începerii evenimentului

9 Mai, 2024
17:00

Data închiderii evenimentului

9 Mai, 2024
23:30

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco

𝗔𝘁 𝗙𝗔𝗕𝗘𝗥 𝘄𝗲 𝗿𝗼𝗰𝗸!
Păstrăm tradiția de succes a deschiderii sezonului de concerte în aer liber și te chemăm la primul concert din curtea FABER în 2024, care va avea loc în data de 9 mai.

Cea mai îndrăgită trupă din oraș, Implant pentru Refuz urcă pentru a treia oară pe scena FABER și aduce și mai multă energie, versuri complexe și vibe-ul lor special. De data aceasta, lui IPR i se alătură trupa HVNDS, cu un sound proaspăt, care rupe barierele dintre metal și trap. În deschidere, va cânta Imund.

Deschidem porțile la ora 17, iar concertele încep de la 18. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24.
Noi aducem artiștii, food truck și bere (muuultă bere), tu trebuie doar să vii!

𝑆𝑢𝑛𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐, 𝑎𝑠̦𝑎 𝑐𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑟𝑒𝑐𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝑎̆𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑒𝑡̦𝑖 𝑐𝑢 𝑣𝑜𝑖 𝑎𝑛𝑖𝑚𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑒. 𝐶𝑜𝑝𝑖𝑖𝑖 𝑠𝑢𝑏 14 𝑎𝑛𝑖 𝑣𝑜𝑟 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑎 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡, 𝑑𝑎𝑟 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑖̂𝑛𝑠𝑜𝑡̦𝑖𝑡̦𝑖 𝑑𝑒 𝑢𝑛 𝑎𝑑𝑢𝑙𝑡.

Eveniment susținut de: Azur, Banca Transilvania, Hamilton
Partener media: Radio Guerrilla

_____________
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în vara anului 1995 în Timișoara, formația ieșind în evidență printr-un sunet nou, specific și un mesaj direct, profund ancorat în actualitate.
Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație, reușind să împartă puternice sentimente cu ascultătorii săi. Formația a crescut de-a lungul celor peste 27 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din România.
Pentru al treilea an consecutiv, Implant pentru Refuz va urca pe scena FABER pentru un show de senzație, așa cum ne-a obișnuit.
_____________
This is HVNDS, this is ANIMAL.
HVNDS a fost înființată în 2016, an în care a debutat cu piesa “Turn On”. Single-ul a intrat instantaneu în heavy rotation împreună cu următorul release “HOME”.
Anul 2022 a început cu releasul primului single “Vin viu plec mort” x RAVA & Killa Fonic, ce a rupt barierele dintre artiștii de trap și sound-ul metal HVNDS. Împreună cu următoarele release-uri alături de AZTECA și NANE, și-a făcut apariția și o mini serie documentar, care urmărește să aducă culisele în lumina reflectoarelor. Seria va expune efortul depus de către membrii trupei împreună cu echipele implicate în realizarea albumului și a viziunii HVNDS.
La concerte, HVNDS aduc o explozie de energie și un spectacol live nebunesc. Hai să îi vezi în data de 9 mai la FABER!
_____________
Imund este o trupă rock din Timișoara care abordează un gen muzical în care se întâlnesc elemente de NU-Metal, Hard-Core și Hip-Hop. Formată din Mircea Leuca (tobe), Daniel Marghiloman (chitară), Daniel Petreus (bass), Ovidiu Takacs (voce) și Florin Badara (chitară), trupa a început înregistrarea primelor piese în iarna lui 2021.
În 2022, Imund a apărut pentru prima oară public, urcând pe scena FABER în deschiderea celor de la Implant pentru Refuz. În spiritul susținerii trupelor locale, îi vei putea vedea live din nou pe cei de la Imund în 9 mai, la FABER.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram