Share

by Diana Caducenco

Concert Omu Gnom | with DJ Undoo & MCs United

11 MAI

Concert Omu Gnom | with DJ Undoo & MCs United

Data începerii evenimentului

11 Mai, 2024
18:30

Data închiderii evenimentului

11 Mai, 2024
23:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco

🤩 În 11 mai îți dăm întâlnire cu unul dintre artiștii reprezentativi ai rap-ului underground românesc: Omu Gnom. Vino să simți adevăratul hip hop de pe scena FABER.

În deschidere, show asigurat de DJ Undoo și MCs din Timișoara: MCs United (Gemini JAXX x Kaos INK x Kara x Megga Dillah x DJ Mack).
Promitem o incursiune în aproape toate albumele Omu Gnom, un fel de best of so far, de la ”Ai grijă să n-ai griji” la piese de pe ultimul material scos la final de 2023, ”Între Timp”. 🎤

Fii pregătit pentru un concert cu vibe aparte și pentru o seară de conscious rap cu muzică banging.

Deschidem porțile și barul la ora 18.30, iar concertul începe de la 19:15. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 23.
Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult

Bilete Early Bird, la un preț special, în număr limitat, doar pentru câteva zile aici: https://faber.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-omu.../
Eveniment susținut de: Azur, Banca Transilvania, Hamilton
Partener media: Radio Guerrilla
______________________________________________________________________
Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, 𝗢𝗺𝘂 𝗚𝗻𝗼𝗺 este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai underground-ului românesc, având peste 20 albume, multe dintre ele devenind clasice.
Se fac patru ani anul acesta de când Omu Gnom produce și prezintă în fiecare joi, la Radio Guerrilla, Muzică de pus pe gânduri - singura emisiune de conscious and lyrical rap din FM-ul românesc.
_________
𝗗𝗝 𝗨𝗻𝗱𝗼𝗼 este un DJ și producător care își depășește limitele. Cariera sa se întinde pe mai mult de două decenii și include mai multe albume, numeroase colaborări și o serie extinsă de evenimente live. Prin versatilitate și consecvență, Undoo s-a impus ca un nume de referință pentru iubitorii de hip-hop din România. Pe lângă turntablism și producția muzicală, abilitățile sale se extind la spectacole live, înregistrări, mixare și masterizare, editare, predare și coaching.
_________
𝗠𝗖𝘀 𝗨𝗻𝗶𝘁𝗲𝗱 𝗦𝗵𝗼𝘄𝗰𝗮𝘀𝗲 a luat naștere în 2019 la Codru Fest, la inițiativa de a aduce împreună mai mulți artiști din cadrul scenei de muzică underground din Timișoara, din zona de hip-hop, drum and bass, dar și reggae. În 11 mai, îi vom revedea pe cei de la MCs United (Gemini JAXX x Kaos INK x Kara x Megga Dillah x DJ Mack) pe scena din curtea FABER.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram