Share

by Diana Caducenco

Conferință Bright Cityscapes: Impactul industriei în economia Timișoarei

21 IUN

Conferință Bright Cityscapes: Impactul industriei în economia Timișoarei

Data începerii evenimentului

21 Iunie, 2023
16:00

Data închiderii evenimentului

21 Iunie, 2023
19:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
Dacă ești interesat de structura economică a Timișoarei din perspectiva sectorului industrial, te așteptăm la în 21 iunie, de la ora 16.00, la conferința Bright Cityscapes, organizată de Universitatea Politehnică Timișoara și FABER.
Sociologul Norbert Petrovici, cercetător al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și coordonatorul echipei de cercetare a programului Bright Cityscapes va prezenta concluziile cercetării privitoare la structura economică a Timișoarei din perspectiva sectorului industrial.
Conferința va fi urmată de o discuție, moderată de viceprimarul Ruben Lațcău, la care vor participa: Cristian Blidariu (arhitect, decan, Facultatea de Arhitectură și Urbanism UPT), Alexander Klein (CEO, Flex România), Adrian Erimescu (CEO, Growceanu) și Cristian Tepeneu (Director sucursală Banca Transilvania).
//
Bright Cityscapes este un program multidisciplinar al cărui scop este de a crea un laborator de design pentru oraș – unul interesat să observe, să răspundă și să acționeze asupra urgențelor contemporane prin intermediul disciplinei de design, arhitectură și cultură digitală. Pornind de la o cercetare conturată în jurul ecosistemul productiv și academic al Timișoarei, programul reunește gânditori internaționali, designeri, sociologi, rețele creative, mediul academic, instituții și companii.
Programul este organizat de Universitatea Politehnică Timișoara și FABER cu finanțare de la Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte, Ordinul Arhitecților din România și Fundația Flex.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2023. Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram