Share

by Diana Caducenco

Constelații Familiale. Vina, inocența și limitele conștiinței

19 OCT

Constelații Familiale. Vina, inocența și limitele conștiinței

Data începerii evenimentului

19 Octombrie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

19 Octombrie, 2023
22:00

Locația evenimentului

Sala Hamilton

Share

by Diana Caducenco

Despre ce este acest eveniment?
Acesta este un atelier în care Florin Vâlcu va prezenta și vom discuta despre cum ajungem să încălcăm în mod inconștient cele trei legi care guvernează Constelațiile Familiale. Cum se simte acest lucru și care este motivația pentru care o facem. Totul din perspectiva modului în care acționează vina și inocența în conștiința personală.

Ce intenționează să ofere acest atelier?
Atelierul își propune să ofere informații care ajută participanții să decidă într-un mod informat când și pentru ce ar participa la un atelier de Constelații Familiale. Mai mult, el aspiră să ofere acel ceva necesar unui eventual participant să depășească tendința de a se poziționa în rolul de victimă sau agresor în modelul triunghiului dramatic, de a renunța la judecată și de a-și asuma responsabilitatea schimbării. Plus o experiență practică, demonstrativă.

Ce obțin dacă vin?
O înțelegere intelectuală mai adâncă a mecanismelor din spatele Constelațiilor Familiale. O viziune care explică modul în care simțim vină când încălcăm conștiința personală sau inocență când o urmăm. Și modul în care acest lucru poate fi în conflict cu conștiința familială. O experiență personală, pe viu, despre cum se simte să faci o constelație, dacă până acum nu ai mai participat la un asemenea atelier.

Este necesar să fi participat la primul atelier?
Nu, nu este necesar. Dar este recomandat să citești în prealabil despre cele trei legi care guvernează Constelațiile Familiale.
Cât durează, cum se desfășoară, cât costă și cum mă înscriu
Atelierul durează 3 ore, se desfășoară la FABER, în sala Hamilton Ideation Room (la etaj). Vom lua o pauză scurtă undeva la mijlocul lui.
Contribuția fiecăruia dintre voi: 70 ron. Iar pentru cei care își permit mai puține lucruri materiale există 2 intrări cu tarif special, pe care îl veți stabili împreună.
Număr maxim de participanți: 15
Pentru înscrieri vă rog să completați formularul de mai jos:
https://forms.gle/MpGiCzC2ATDFqg7j9

Despre facilitator, Florn Vâlcu - a făcut formarea pentru facilitator de constelații familiale cu Dragoș Riti și cu Barbara Morgan. A făcut formare în Analiză Tranzacțională cu John Heath, Liz Heath, Sorin Duma și Ioana Duma. A urmat cursurile de NLP Practitioner și Master NLP ale Lidiei Cotoșman. Este observator și practicant Satyananda Yoga. Atât singur, cât și cu soția facilitează workshop-uri de Constelații Familiale sau lucrează individual cu clienți pentru care această alternativă este preferabilă.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram