Share

by Diana Caducenco

Conștiința individuală, conștiința familială și conștiința unui întreg mai mare

21 mart.

Conștiința individuală, conștiința familială și conștiința unui întreg mai mare

Data începerii evenimentului

21 Martie, 2024
19:00

Data închiderii evenimentului

21 Martie, 2024
22:00

Locația evenimentului

Sala Hamilton

Share

by Diana Caducenco
În ultimul atelier din serie facem o poză a conștiinței noastre, așa cum o înțelegem din punctul de vedere al Constelațiilor Familiale. Pe lângă cea individuală și cea familială vom mai adăuga un tip de conștiință care acționează, și anume cea a unui întreg mai mare. Cu toții vrem o viață împlinită, așa că vom discuta despre ierarhia sistemelor și despre ordinea care pare să sprijine cel mai mult această dorință.
Intenția este să asigurăm și o experiență practică pe lângă cadrul discuțiilor - în acest fel contribuim și la întrebarea fundamentală care își are ecou în toate atelierele seriei: "de ce am face o constelație familială?", dar de această dată din perspectiva ierarhiilor sistemice și a acestei noi și misterioase conștiințe a unui întreg mai mare.
Despre ce este acest eveniment?
Despre ierarhia sistemelor și despre ordinea care este mai potrivită pentru o viață cât mai împlinită. Cu toții facem parte din mai multe sisteme - lucrăm pentru o companie, avem o naționalitate, suntem bărbați sau femei, și așa mai departe.
Ce intenționează să ofere acest atelier?
Atelierul intenționează să ofere informațiile necesare celor care își pun întrebarea "de ce să fac o constelație de familie?" - din perspectiva ierarhiei sistemelor și a conștiinței unui întreg mai mare. Mai oferă și o experiență practică despre cum arată și cum se simte o constelație familială.

Ce obțin dacă vin?
Informații care te ajută să decizi dacă este momentul oportun pentru a opta să faci o constelație familială. O primă experiență practică care îți dezvăluie această lume. Dacă ai provocări în a menține un echilibru între diferite sisteme (familia, locul de muncă, cercul prietenilor, și altele) acest atelier ar putea să facă lumină asupra motivelor pentru care se întâmplă acest lucru.
Este necesar să fi participat la primele ateliere?
Nu, nu este necesar. Dar este recomandat să citești în prealabil despre cele trei legi care guvernează Constelațiile Familiale.
Cât durează, cum se desfășoară, cât costă și cum mă înscriu
Atelierul durează 3 ore, se desfășoară la Faber, în sala Hamilton Ideation Room (la etaj). Vom lua o pauză scurtă undeva la mijlocul lui.
Contribuția fiecăruia dintre voi: 70 ron (ultimul atelier la acest preț). Iar pentru cei care își permit mai puține lucruri materiale sunt 2 intrări cu tarif special, pe care îl vom stabili împreună.
Număr maxim de participanți: 15
Pentru înscrieri completați formularul.
Despre facilitator - Florin Vâlcu a făcut formarea pentru facilitator de constelații familiale cu Dragoș Riti și cu Barbara Morgan. A făcut formare în Analiză Tranzacțională cu John Heath, Liz Heath, Sorin Duma și Ioana Duma. A urmat cursurile de NLP Practitioner și Master NLP ale Lidiei Cotoșman. Este observator și practicant Satyananda Yoga. Atât singur, cât și cu soția facilitează workshop-uri de Constelații Familiale sau lucrează individual cu clienți pentru care această alternativă este preferabilă.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram