Share

by Diana Caducenco

CreativeMornings Timișoara | Ina Biebel on RISE

26 IAN

CreativeMornings Timișoara | Ina Biebel on RISE

Data începerii evenimentului

26 Ianuarie, 2024
07:30

Data închiderii evenimentului

26 Ianuarie, 2024
10:30

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

Soarele trebuie să apună înainte de a putea răsări. Așadar, amintiți-vă, orice eșec și problemă poate fi depășită. Fiecare nouă provocare ne obligă să profităm de rezervoarele noastre de speranță și determinare. Pentru a trăi o viață împlinită, nu trebuie să ne stăm pe loc. Trebuie să ne ridicăm.

Phoenixul care se ridică din cenuşă este o metaforă atât de frumoasă. Moartea înfocată a păsării mistice simbolizează distrugerea așteptărilor vechi - și modul în care a fost întotdeauna făcută. Fiecare act creativ este o transformare. Fiecare nou proiect este o renaștere. Ne ridicăm din tot ce a venit înainte.

"Ridică-te!" este un strigăt de raliu pentru cei asupriți. Dar ar trebui să strigăm cu toții, pentru că puterea noastră personală și colectivă sunt strâns legate. Creșterea vocilor diferite creează o societate mai bogată și mai vibrantă. Scopul nu este atingerea vârfului, ci ridicarea reciprocă.

Împreună, ne ridicăm mai sus.
Și fără alte prelungiri, suntem foarte încântați să anunțăm primul speaker Creative Mornings din 2024; speakerul din ianuarie și prietena dragă: Ina Biebel.

Ina Biebel, creierul creativ din spatele Tombabe, în principal și în alte proiecte pilot mici, în special, cu experiență în marketing online și offline și rețelele sociale, va fi cea care își va împărtăși punctul de vedere despre RISE, pe 26 ianuarie, la ora obișnuită, 07:30, la FABER.

Alătură-te nouă! Promitem o cafea bună, gustări grozave de la AMBASADA și o perioadă minunată alături de oameni minunați.
Biletele gratuite și neprețuite sunt deja disponibile!

Tema lunii ianuarie a fost aleasă de CM din Tampa Bay și ilustrată de Laura Spencer.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram