Share

by Diana Caducenco

CreativeMornings Timisoara - Silvia Fierăscu despre NATIVE

29 FEB

CreativeMornings Timisoara - Silvia Fierăscu despre NATIVE

Data începerii evenimentului

29 Februarie, 2024
07:30

Data închiderii evenimentului

29 Februarie, 2024
10:30

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

Locul de unde provii modelează cine ești. Locul pe care îl numești acasă îți influențează viziunea asupra lumii. Înțelegerea tradițiilor strămoșilor tăi te poate ajuta să răspunzi la întrebarea „Unde aparțin eu?” Conexiunile tale cu un loc și cu trecutul ar trebui să fie pe bună dreptate o sursă de mare mândrie.

Obiceiurile, arta și limbile unice ale culturilor native fac tapiseria civilizației umane mai vibrantă. Cu toate acestea, multe comunități indigene s-au confruntat cu marginalizarea, deposedarea de pământ și ștergerea culturală. Cât de mult am pierdut și ce se poate păstra?
Respectând și sărbătorind tradițiile și realizările oamenilor nativi de pretutindeni, putem descoperi un sentiment mai profund de conexiune și unitate. Ce trebuie să ne învețe istoria noastră? Ce putem învăța unii de la alții?

Silvia Fierăscu este Eroina Urbană a Timișoarei pentru impactul ei în educație. Este doctor în Științe Politice și Știința Rețelelor, cercetător, profesor și consultant internațional în analiza datelor și managementul schimbării.

Silvia ne va vorbi despre rețelele native și ne va provoca să ne reinterpretăm identitatea într-o prezentare dinamică cu sens, joi, 29 februarie, începând cu ora 7:30, la AMBASADA și FABER.
Alătură-te nouă! Promitem cafea bună, gustări grozave și un nou mod de a îți vedea originile native!

Biletele gratuite și neprețuite vor fi disponibile în curând.
Tema pentru februarie a fost aleasă de sediul Creative Mornings din Honolulu și ilustrată de Jack Soren.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram