Share

by Diana Caducenco

Deschidere Muzicontainer - Expoziție despre muzica electronică din Timișoara anilor '90

17 MAI

Deschidere Muzicontainer - Expoziție despre muzica electronică din Timișoara anilor '90

Data începerii evenimentului

17 Mai, 2024
18:00

Data închiderii evenimentului

17 Mai, 2024
20:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
Vino să descoperi istoria muzicii electronice din Timișoara în cadrul 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 - micro-muzeu al patrimoniului muzical din Timișoara anilor ’90, dezvoltat de Muzicon!
Evenimentul de debut are loc pe 𝟏𝟕.𝟎𝟓, 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖.𝟎𝟎, la 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐨𝐧 𝐇𝐮𝐛 (Splaiul Peneș Curcanul 4-5, Timișoara) cu o expoziție itinerantă ce radiografiază două evenimente majore care au marcat scena muzicală a acelor ani:
◼️𝐓𝐌 𝐁𝐚𝐬𝐞 - Festival legendar al muzicii electronice ce a adus pe scenă unii dintre cei mai renumiți artiști ai genului. La Muzicontainer vei descoperi povestea acestui eveniment, devenit de-a lungul anilor un reper, atât pentru pasionați, cât și pentru artiști.
◼️𝐀𝐧𝐨𝐧𝐢𝐦 𝐓𝐌 - petrecerile underground care au definit epoca Anonim TM au creat o adevărată comunitate în jurul muzicii electronice, prin atmosfera electrizantă și artiștii ce marcau scena locală. Cum se trăiau aspirațiile muzicale de-atunci te invităm să descoperi în cadrul expoziției.
◼️Deschiderea Muzicontainer va fi completată de un program cu dj set-uri asigurate de 𝐔𝐅𝐎, 𝐑𝐎𝐁𝐎𝐓𝐄𝐋 (𝐅𝐊𝐀 𝐒𝐞𝐧𝐬𝐨𝐫𝐬𝐡𝐢𝐩) și 𝐁𝐢𝐛𝐚𝐧𝐮’.
🔖Ne vedem vineri, 17 mai, de la ora 18.00! Expoziția rămâne deschisă până pe 14.06, cu posibilitate de vizitare în intervalul 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢-𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟖.𝟎𝟎-𝟐𝟏.𝟎𝟎. Participarea este gratuită.
--
Muzicontainer este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram