Share

by Diana Caducenco

Expoziția Lost Music

31 IUL — 9 AUG

Expoziția Lost Music

Data începerii evenimentului

31 Iulie, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

9 August, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Proiectul Lost Music propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele 70, 80, 90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce vor pune lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.

Expoziția Lost Music se deschide pe 31 iulie la Timișoara, Splaiul Peneș Curcanul nr. 4-5, într-una din halele recent renovate și redate comunității de către Faber și AZUR.

Expoziția va fi deschisă zilnic în perioada 31 iulie - 9 august, în intervalul orar 18:00 - 21:00 și va conține instalații audio, foto și video cu materiale de arhivă din decadele 70, 80, 90 și '00.
Accesul la expoziție este gratuit.

La realizarea expoziției au contribuit Mimo Obradov, Emil Biebel, Cristian Văduva, Florin Unguraș, Dudu Radoslav, Horațiu Hot, Dacian Vîlcu și Sergiu Mihai Popovici.

În data de 31 iulie, vizitatorii vor putea asista și la un atelier moderat de Mimo Obradov despre decada '80 și un mini-recital Mircea Nedelcu.

În data de 9 august, vizitatorii vor putea asista la un atelier moderat de Emil Biebel despre rock-ul anilor 90 alături de membri ai trupei ABRA și de un concert al trupei ABRA.

Lost Music este un proiect al Asociației Noi - Recreăm, implementat în parteneriat cu Muzicon.hub
Lost Music este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram