Share

by Diana Caducenco

JAMzz x FABER

16 IUN

JAMzz x FABER

Data începerii evenimentului

16 Iunie, 2023
18:00

Data închiderii evenimentului

16 Iunie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Am pregătit pentru tine o serie de 𝐉𝐀𝐌𝐳𝐳 𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬. Ia-o ca pe o încălzire pentru festivalul JAZZx. Să ne reîncărcăm bateriile cu vibrații bune și multă energie jazz. 𝐖𝐞 𝐉𝐀𝐙𝐙 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫! 🎶

✨ 𝐁𝐀𝐓𝐔𝐊𝐈𝐙𝐄𝐑 (CPH, Danemarca)
În spatele numelui Batukizer, îi veți găsi pe Carla și Rasmus. Batukizer a fost pionierat de mixtape de vinil rare braziliene pe canalele majore din întreaga lume, cum ar fi Le Mellotron și My Analog Journal, aducând melodiile și energia pentru a se potrivi cu orice muzică jazz, electronică sau orice altă muzică bazată pe groove. După ce au cântat în cluburi și festivaluri de pe mai multe continente, de la Oslo la New Delhi la Paris, de la Berlin la Londra și São Paulo, seturile de DJ BTKZR sunt compuse (în mare parte) de melodii de dans alese, infecțioase pe vinil dintr-o colecție vastă reprezentând sunetul brazilian din anii 60 până în anii 90.
▶️ https://www.youtube.com/watch?v=GyU8jToVmI8

✨ 𝐄𝐃𝐆𝐀𝐑 𝐑𝐀𝐌𝐈𝐑𝐎 (Amsterdam, NL)
Aducând o gamă atât de largă de sunete și stiluri și amestecând acest lucru în stilul său unic, el va găsi întotdeauna modalități de a surprinde oamenii și de a încinge orice ring de dans. Îl puteți găsi cântând la „The Houseplants Show AMS” la Echobox Radio, făcând show-uri solo la Radio Tempo Nao Para și rezidenția sa lunară la Cornerstore. Recent, a cântat la cluburi și festivaluri din Țările de Jos și din străinătate, cum ar fi Dekmantel Selectors, Wildeburg, Paradiso, Garage Noord, Weelde, Brilliant Corners, Unit 58,1900, Sissi’s și multe altele.
▶️ https://www.youtube.com/watch?v=bqVwMXOkKqY

----------
JAMzz este o extensie a Festivalului JAZZx, un proiect care vizează sprijinirea dezvoltării artistice și îmbunătățirea abilităților artiștilor prin diverse activități, inclusiv evenimente cu muzicieni, instrumentiști și DJ organizate în patru locații din Timișoara (D'arc Unirii, Aethernativ, Reciproc, FABER), masterclass-uri și sesiuni de transfer de cunoștințe, precum și activități de mediere culturală.
JAMzz este un proiect finanțat de Programul Cultural Național Timișoara - Capitală Culturală Europeană în 2023.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram