Share

by Diana Caducenco

Methadone Skies live la FABER

5 MAI

Methadone Skies live la FABER

Data începerii evenimentului

5 Mai, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

5 Mai, 2023
23:00

Locația evenimentului

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco
Primul concert pe care Methadone Skies îl susține în 2023 în Timișoara, deschizând astfel seria de concerte din turneul național care se va desfăsura în luna mai.
Methadone Skies este o formație independentă de rock psihedelic din Timișoara. Activă din 2009, trupa a lansat în total 5 albume până în momentul de față. Fiecare dintre acestea împărtășește propria sa direcție muzicală, cel mai des explorând teritorii sonice aparținând de stoner rock, post-rock, doom metal și/sau rock progresiv. Nu și-au impus niciodată limite, astfel încât fiecare material a devenit suma diferitelor influențe muzicale și a constantelor explorații sonice.
În 2020, Methadone Skies a remasterizat primul album, Enter the Void, lansat inițial în anul 2012. Din moment ce aniversarea de 10 ani se apropia, a devenit o ocazie bună pentru a-l oferi publicului și în variantă de vinil. Împreună cu Supersomnic Records a fost presată o ediție limitată de 300 de copii, dublu vinil pe culoare albă. Cu această ocazie, albumul va putea fi achiziționat și în varianta de casetă, limitată la 40 de copii.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram