Share

by Diana Caducenco

Muzicon Showcase #3 Cristina Lupu & Dudewithvinyl

8 IUN

Muzicon Showcase #3 Cristina Lupu & Dudewithvinyl

Data începerii evenimentului

8 Iunie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

8 Iunie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
Cristina Lupu aduce Satellite la Timișoara! Acesta este primul single de pe viitorul album al artistei, Sweet Amnesia, și este disponibil deja pe toate platformele de streaming. În 22 Iunie va avea loc și lansarea videoclipului, regizat de Florin Șerban.
"Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei" Cristina Lupu.
Cristina Lupu este artist independent (voce/chitară), scrie piese de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României (în echipa lui Tudor Chirilă), apoi a urmat o lungă perioadă de studiu individual. Între 2020 și 2022, Cristina a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz. În prezent, lucrează la albumul de debut, "Sweet Amnesia", o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase. În vara lui 2023, Cristina va cânta la Electric Castle, Waha, DWMT la Conac sau poate chiar pe strada ta.
Dudewithvinyl aka Radu Moraru, este omul din spatele proiectului Spinnin’ TiMe, unde promovează muzică pe vinil. Dragostea pentru muzică i-a fost însuflată de tatăl său încă de la o vârstă fragedă, prin colecția de casete și cd-uri, pe care a descoperit-o în
propria casă.
Acțiune co-finanțată de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram