Share

by Diana Caducenco

Rock in TM: Melting Dice & GFS & TDCQ |LIVE DJ SET|

18 SEP

Rock in TM: Melting Dice & GFS & TDCQ |LIVE DJ SET|

Data începerii evenimentului

18 Septembrie, 2021
20:00

Data închiderii evenimentului

18 Septembrie, 2021
23:30

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco

 

Sâmbătă ne vedem cu cei de la Melting Dice, Grave for Sale și The Different Class la o seară de rock exploziv!

____________________________________________

Melting Dice
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

____________________________________________

Grave for Sale - surf / punk
Pe lângă a fi o trupă care atinge esența sound-ului surf rock, GFS îmbogățește conștient și treptat acest sound, creând un peisaj sonor tripant, impregnându-l cu sunete de synth-uri, pian electric, sunetele unei clape Bontempi găsită aruncată la gunoi, trompetă și ritmuri de tobe extrase din trip hop, wave, pe lângă elemente consacrate cum ar fi sample-uri de voce, sound de chitară scăldat în reverb și eternul ritm de tobe Too Ta Ta Too Ta, totul livrat cu patos și etos punk rock.

____________________________________________

The Different Class
The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice, îmbrăcate în culorile instinctelor primare, dar și ale contemplării filosofice.
Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna vor să ajungă la oamenii care rezonează cu ei și împreună cu aceștia creează energie, față în față, la concerte.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram