Share

by Diana Caducenco

Well.Dance - atelier de mișcare și well-being

23 IUN

Well.Dance - atelier de mișcare și well-being

Data începerii evenimentului

23 Iunie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

23 Iunie, 2023
20:30

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

Well.Dance | curs de mișcare și well-being pentru pacienți și supraviețuitori de cancer, familiile acestora sau alte persoane interesate

𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐋𝐢𝐥𝐢𝐞𝐧𝐟𝐞𝐥𝐝 𝐬̦𝐢 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮
🗓️23 iunie, ora 19:00 - 20.30
📍Centrul Cultural FABER, Timișoara

”Dansăm liber ca o modalitate de a fi împreună dar și ca un mijloc creativ de a intra în contact cu propriul corp, istoriile și întrebările noastre.
Dansăm cu urmele pe care le lasă cancerul în viețile noastre.
Dansăm ca să ne spunem poveștile personale ca o formă de cunoaștere, suport și vindecare.
Dansăm pentru a celebra momentul prezent, așa cum suntem acum.
Dansăm pentru a aduce lumină în corpurile noastre și pentru a ne afirma existența.”

În conexiune cu premiera spectacolului de dans contemporan "Cancer, Coregrafiat" prezentat la Centrul Cultural Faber din Timișoara, coregrafii Cristina Lilienfeld și Cosmin Manolescu, vor organiza în data de 23 iunie, ora 19:00 - 20.30 – 𝐖𝐞𝐥𝐥.𝐃𝐚𝐧𝐜𝐞 – 𝐮𝐧 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫, 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐛𝐨𝐥𝐢, 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢/𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠.

Well.Dance este o incursiune sensibilă și plină de umanitate în traumele corpurilor fragmentate, de cele mai multe ori invizibile. Atelierul își propune să ofere sprijin și un spațiu de întâlnire și suport pentru toți cei care s-au întâlnit cu cancerul, în diferite forme. Timp de aproximativ 90 de minute, participanții se vor conecta la corpul lor, se vor mișca și își vor explora creativitatea prin sesiuni de improvizații libere ghidate de cei doi coregrafi, urmate de discuții și vizionări de filme.

Cursul este oferit gratuit în conexiune cu premiera spectacolului la Timișoara din data de 24 iunie, ora 19.00.

🎟️REZERVĂRI
Cei interesați să participe la cursul Well.Dance sunt rugați să trimită un mesaj de rezervare la adresa cosmin@gabrielatudor.ro sau la telefon/WhatsUp 0724357237 (Cristina) sau telefon 0722 322 366 (Cosmin).

𝐶𝑢𝑟𝑠𝑢𝑙 “𝑊𝑒𝑙𝑙.𝐷𝑎𝑛𝑐𝑒” 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 “𝐶𝑜𝑝𝑎𝑐𝑢𝑙 𝑣𝑖𝑒𝑡̦𝑖𝑖,” 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐺𝑎𝑏𝑟𝑖𝑒𝑙𝑎 𝑇𝑢𝑑𝑜𝑟 𝑠̦𝑖 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑅𝑒𝑑𝑢𝑡𝑎 𝐵𝑟𝑎𝑠̦𝑜𝑣, 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑐𝑜-𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙. 𝐴𝐹𝐶𝑁 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑖 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑡𝑒. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑖̂𝑛 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑖𝑚𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆𝑟𝑖𝑖.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram