Share

by Diana Caducenco

Workshop III: Changemaker Game

12 NOI

Workshop III: Changemaker Game

Data începerii evenimentului

12 Noiembrie, 2022
16:00

Data închiderii evenimentului

12 Noiembrie, 2022
18:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Oricine poate schimba lumea. Nu există super-erou, nici guvern iluminat, ONG sau instituție care poate schimba lumea în bine de sine stătător. Avem nevoie ca fiecare dintre noi să facă un pas și împreună putem face diferența.

Atelierul condus de 𝐀𝐧𝐧𝐚 𝐊𝐒𝐈𝐀̨𝐙𝐄𝐊𝐄𝐊 și 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐔𝐂𝐂𝐈 de la 𝐄𝐱𝐂𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 va fi unul interactiv, sub forma unui joc special, în timpul căruia participanții vor descoperi idei diferite pentru proiecte sociale și întreprinderi sociale din întreaga lume și vor avea o șansă pentru a discuta ce înseamnă pentru ei schimbarea. Workshop-ul se concentrează pe exemple de inițiative interesante de schimbare, alese dintre cele 350 de povești pe care Anna și Andrea le-au adunat până acum.

În timpul atelierului, participanții vor afla despre abilitățile cheie de schimbare, cum ar fi comunicarea, munca în echipă, atenția, empatia și cum să le aplice în timpul planificării unui proiect social. Atelierul va dura aproximativ 2 ore.

Accesul la acest atelier este gratuit, dar limitat la 20 de persoane. Te rugăm să te înregistrezi aici: https://forms.gle/j1VzDTdwt2y47zk. Atelierul va avea loc în limba engleză cu traducere în limba ucraineană.

Descrierea speakerilor:
Anna și Andrea sunt un cuplu care călătorește în jurul lumii, adunând și împărtășindu-și cunoștințele despre schimbarea, educația, împuternicirea femeilor. Expediția lor, numită ExChange the World, a început în septembrie 2015 din Asia de Sud-Est și a acoperit până acum (din 2021) 38 de țări din cea mai mare parte a Europei, America de Sud și Asia de Sud. Pe parcurs, au intervievat peste 350 de oameni care implementează schimbări și s-au oferit voluntari în peste 30 de proiecte. Ei își spun poveștile prin prezentări, ateliere, cursuri și scriind scenarii educaționale.

Evenimentul face parte din 𝐂𝐎𝐍𝐍𝐄𝐂𝐓, 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭, organizat de HelixConnect Europe și Faber și susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), un corp al Uniunii Europene.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram