Share

by Diana Caducenco

Your Electro Way Dance Battle Timișoara

18 — 19 NOI

Your Electro Way Dance Battle Timișoara

Data începerii evenimentului

18 Noiembrie, 2023
16:00

Data închiderii evenimentului

19 Noiembrie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Această creație artistică a fost realizată printr-o finanțare Energie! Burse de creație, acordată de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul componentei Power Station a Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023". Creația nu reprezintă în mod necesar poziția Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, iar acesta nu este responsabil de conținutul ei sau de modul în care poate * folosită.

Bine ați venit la Your Electro Way Dance Battle Timișoara 2023!
Suntem mândri să vă prezentăm acest eveniment spectaculos organizat cu susținerea proiectului "Energie! Bursa pentru artiști" de la Centrul de Proiecte Timișoara, prin intermediul Timișoara 2023. Pregătiți-vă să vă înfruntați rivalii și să vă demonstrați abilitățile de dans într-un mediu plin de energie și creativitate.

📅 Data: 18-19 Noiembrie 2023
📍 Locație: Faber Timișoara (Splaiul Peneș Curcanul 4-5)

Evenimentul va include următoarele activități:
🕺 3 workshopuri captivante cu dansatori de talie internațională. Veți avea ocazia să învățați de la cei mai buni și să vă îmbunătățiți tehnicile de dans.
- Miel
- Nico
- HFlow

💃 Battle 1 vs 1 în trei categorii incendiare:
- Electro Beginners: Pentru cei care își încep călătoria în lumea dansului electro și vor să-și arate talentul.
- Electro Pro: Pentru dansatorii cu experiență care doresc să se distingă și să își pună în valoare mișcările uluitoare.
- Open Styles pe muzică Electro: Un provocator battle deschis tuturor cu pasiune de alte stiluri, cu excepția dansatorilor de electro care nu pot participa la această categorie. Un loc unde creativitatea și originalitatea sunt la ele acasă.

Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat în lumea dansului electro și pentru a vă face cunoscuți în comunitatea de dansatori pasionați din Timișoara și din întreaga regiune.

Nu ratați ocazia de a face parte din Your Electro Way Dance Battle Timișoara 2023! Invitați-vă prietenii și veniți să vă susțineți dansatorii preferați sau să faceți parte dintr-o competiție care vă va pune la încercare abilitățile și vă va stimula creativitatea.
Ne vedem pe ringul de dans la Faber Timișoara în 18 - 19 Noiembrie! 🔥🕺💃

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram