Share

by Diana Caducenco

Conferințele Health Hunter: Vitalitate vs Burnout

7 NOI

Conferințele Health Hunter: Vitalitate vs Burnout

Data începerii evenimentului

7 Noiembrie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

7 Noiembrie, 2023
21:00

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco

Echilibrul organismului în totalitatea funcțiunior sale previne burnoutul și menține un flux productiv de gândire și acțiune, în contextul unei stări generale de bine fizice și mintale. Ușor de zis, greu de făcut – vom fi deseori tentați să căutăm starea de bine în excese! În lipsa dozării corecte, mâncarea, sportul, munca și orice altă metodă de reechilibrare se pot transforma din remediu în otravă.

Cum poate fi hrana noastră medicament și nu otravă? Cum putem folosi mișcarea și sportul pentru asigurarea vitalității și stării de bine, fără să devină dependențe? Există o strategie mai largă pentru a folosi eficace aceste mecanisme de reeechilibrare fără sa trecem pragul unui nou dezechilibru?
Căutam răspunsuri împreună cu:

▪️ Dr. Michaela Stein, Medical Director Corporate Health, Health Hunter și CEO Metabolic Balance România
▪️ Conf. Dr. Magdalena Mititelu, Doctor în Biochimie clinică, UMF Carol Davila București
▪️ Mircea Dragu, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

Moderator:
▪️ Valeriu Lingurar, Director Marketing-Vanzari, Health Hunter

Conferințele Health Hunter își propun să deschidă un dialog activ între decidenții și angajații din companii, care sunt preocupați de sănătate ca sursă a motivației și productivității, și diverși specialiști în sănătate fizică și mintală.
Taxă participare: 100 lei

Pentru a limita risipa de hârtie, accesul se face prin verificarea biletului sau dovezii plății pe telefon. În limita locurilor disponibile, vor putea fi achiziționate bilete și la intrare.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram