Share
By
Diana Caducenco
19/12/2022

Creative Mornings Timișoara | Alexe Marius Andrei (Bean MC) on ABUNDANCE

22 DEC

FABER, Timisoara

Creative Mornings Timișoara | Alexe Marius Andrei (Bean MC) on ABUNDANCE
Data începerii evenimentului

22 Decembrie, 2022 — 07:30

Data închiderii evenimentului

22 Decembrie, 2022 — 09:30

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Tema lunii decembrie este Abundența, aleasă de capitolul Santa Fe, ilustrată de Neebinnaukzhik Southall și prezentată de Mailchimp.

Recunoștința mărește experiența noastră de abundență. Când ne minunăm de gustul fructelor coapte de vară, sucul care iese din coajă. Când punem o masă, un loc pentru fiecare persoană pe care o prețuim și ne scăldăm în strălucire.

Odată ce încetați să acumulați ceea ce vă temeți să pierdeți, descoperiți că, cu cât împărtășiți mai mult, cu atât mai bogat – în comunitate, în bunăstare – deveniți.

Ce este ABUNDANȚA? De ce ne-ar trebui să simțim că avem suficient? De ce ne trebuie să ne desfacem pumnii și să ne împărțim recompensă debordantă? Să descoperim cum să simțim ABUNDAnța în folosirea bună a ceea ce avem.

Biletele vor fi scoase luni, 19 decembrie și vă așteptăm joi, la ora noastră obișnuită de dimineață - 07.30 AM - pentru a împărtăși o cafea și a trăi sentimentul comunității pe care îl creăm împreună!

 

Copyright © FABER 2023. Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram