Share

by Diana Caducenco

Despre Constelații Familiale și ce sunt ele

14 SEP

Despre Constelații Familiale și ce sunt ele

Data începerii evenimentului

14 Septembrie, 2023
19:00

Data închiderii evenimentului

14 Septembrie, 2023
22:00

Locația evenimentului

Sala Hamilton

Share

by Diana Caducenco

Acest eveniment, primul din seria de 6 evenimente, se adresează celor care au nevoia să înțeleagă ce se întâmplă la Constelații Familiale. Logic, cu idei și cu modele. Și care au dorința să dezbată, pentru că asta este modalitatea lor de a intra în poveste. Să întrebe. Și să trăiască exemple, lăsând la o parte frica de a se implica.

Scopul atelierului este să povestim pe scurt despre fondator și despre cei care au pionierat munca aceasta în România. Veți discuta despre metodă, despre principiile călăuzitoare, cu o perspectivă multidisciplinară. Gata să fie împărtășită, disecată și testată de către voi.

Dar poate că cel mai esențial lucru este că veți demonstra practic, pentru că genul ăsta de înțelegere, la un alt nivel, vă poate aduce motivația de a acționa pentru acea schimbare în viața voastră de care aveți nevoie acum. Cu curaj și curiozitate.

Ați văzut serialul "Another Self" de pe Netflix? Încercați-l, vă poate oferi o perspectivă vizuală fascinantă despre această lume.

Și pentru că am pomenit de o serie, evenimentele următoare sunt concepute să aducă în prim plan idei inovatoare și totodată provocatoare despre parteneri într-o relație, despre vină, inocență și limita conștiinței, relația de cuplu, familia, relația dintre părinți și copii, despre conștiința grupului familial, despre iubire și despre sufletul mai mare. Totul prin ochii celor care au inovat - Bert Hellinger, Gunthard Weber, Hunter Beaumont și alții.

Despre fondator: Florin Vâlcu a făcut formarea pentru facilitator de constelații familiale cu Dragoș Riti și cu Barbara Morgan. A făcut formare în Analiză Tranzacțională cu John Heath, Liz Heath, Sorin Duma și Ioana Duma. A urmat cursurile de NLP Practitioner și Master NLP ale Lidiei Cotoșman. Este observator și practicant Satyananda Yoga. Atât singur, cât și cu soția facilitează workshop-uri de Constelații Familiale sau lucrează individual cu clienți pentru care această alternativă este preferabilă.
Contribuția fiecăruia dintre voi: 70 ron. Iar pentru cei care își permit mai puține lucruri materiale au 2 intrări cu tarif special, pe care îl veți stabili împreună.
Număr maxim de participanți: 15
Pentru înscrieri vă rog să completați formularul de mai jos:
https://forms.gle/1WX83RZ5LW7k8C7H6

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram