Share
By
Diana Caducenco
15/08/2022

Incluziune

13 AUG

FABER, Timisoara

Incluziune
Data începerii evenimentului

13 August, 2022 — 17:00

Data închiderii evenimentului

13 August, 2022 — 21:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Împreună facem o lume mai bună!

Pentru că noi credem cu tărie , că doar împreună putem face o lume mai bună și că dacă fiecare își pune la dispoziție cu dragoste și blândețe, darul cu care este înzestrat...putem pune lumea în mișcare la fapte care mai de care!

Astfel că, noi: Beck Corlan -Seeds of Kenosis Design impreuna cu Timea Somogyi membru fondator al Asociatiei ACAS - Asociatia pentru capacitarea abilitatilor speciale, si un grup de prieteni voluntari, ambasadori ai binelui, ne dorim să oferim o după-masă de vis atât copiilor, adolescenților, tinerilor și tuturor oamenilor care își doresc să facă parte dintr-o comunitate în care binele, blândețea, dragostea, acceptarea, adaptarea sunt promovate și aplicate!

Cum? Prin sport,socializare si muzica, ingredientele care pot face minuni!
Unde? Faber community!

Vă invităm la activități sportive adaptate atât persoanelor cu dizabilități cât și celor care au multa energie!
Sportul nu are limite și bariere , de aceea dorim ca fiecare persoana care va fi prezentă să poata lua parte la cel puțin unul din jocurile noastre!

Ne dorim să ne putem odihni la o poveste in timp ce servim un suc sau ceva de ronțăit după care să ne lasăm sufletele să ne fie mângâiate de un concert minunat susținut de Beck Corlan!

Copyright © FABER 2023. Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram