Share

by Diana Caducenco

Masterclass de dramaterapie cu public

13 IUN

Masterclass de dramaterapie cu public

Data începerii evenimentului

13 Iunie, 2024
19:00

Data închiderii evenimentului

13 Iunie, 2024
21:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
Ce este dramaterapia și cum ne poate ajuta teatrul în dezvoltarea noastră personală?
 Joi, 13 iunie, va avea loc un masterclass la care e musai să participi. În cadrul acestei întâlniri, actorul Sebastian Dobrescu și psihoterapeutul Mircea Dragu vor povesti despre principiile dramaterapiei, explorând diverse modalități de exprimare.
Alături de ei pe scenă, vor participa elevi din 2 licee din Timișoara, care vor fi încurajați să împărtășească într-un mediu securizant propriile lor experiențe și să pună în practică cunoștințele acumulate.
Participarea este gratuită, cu înscriere în următorul formular: https://forms.gle/32uFvbWhgjAErt4p8
Locurile sunt limitate.
Te așteptăm cu drag!
Acest spectacol face parte din proiectul Superteen: Speak your truth!
Proiectul vizează integrarea, prin mijloace cultural-creative, a elementelor psiho-emoționale și sociale în programa școlară, aspirând la formarea unui mediu educațional sănătos, creativ și interconectat. Ne propunem să combinăm cultura cu psihoeducația prin organizarea de ateliere de dramaterapie și oratorie desfășurate cu 2 grupuri separate de elevi din 2 licee.
Superteen: Speak your truth! face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Power Station+ | Școli creative, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerul Culturii.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram