Share

by Diana Caducenco

Meet the LINA fellows | BETA

3 IUN

Meet the LINA fellows | BETA

Data începerii evenimentului

3 Iunie, 2023
15:00

Data închiderii evenimentului

3 Iunie, 2023
18:00

Locația evenimentului

Sala multifuncțională

Share

by Diana Caducenco
🔈 Sâmbătă, 3 iunie, celebrăm arhitectura printr-un eveniment dinamic, în cadrul căruia dorim să vă introducem trei grupuri de creativi emergenți - parteneri Beta prin platforma europeană de arhitectură LINA (https://lina.community/).
🔈 Ana Gallego, SPACE SAL00N și Filter Café Filtré vor povesti, printr-o serie de prezentări, despre activitatea lor până în prezent și despre modurile în care își propun să contribuie pe viitor în relația dintre Pepiniera.🌿1306 plante pentru Timișoara și Piața Victoriei.
🔈 La eveniment vor participa și trei membri ai echipei MAIO Architects, autorii conceptului Pepinierei.
Prezentările vor începe la ora 15, la Faber (splaiul Peneș Curcanul 4-5).
Te așteptăm cu drag!
💭 Despre fellows:
▪️ Ana Gallego lucrează în studioul internațional de arhitectură Miralles Tagliabue EMBT din Barcelona din 2020.
Ea este coordonatoarea principală a Urban LAB of Mental Health. În prezent participă în politicile publice ale UE, realizând o investigație care îmbină sănătatea mentală, designul urban și politici tehnologice în cadrul UE.
A luat parte la MODELFest cu expoziția "Aigua Sana" (2022) și la BCN Architecture Week cu expoziția "Square it" (2021), ambele fiind legate de îmbunătățirea spațiului urban.
▪️ SPACE SAL00N
Un laborator de design în mișcare ale cărui proiecte se concentrează pe construirea de comunități, promovează toleranța și stimulează implicarea prin producția de forme de cunoaștere transdisciplinare.
SPACE SAL00N este un colectiv de arhitecți, artiști și cercetători care lucrează cu studenți pentru a explora noi frontiere ale educației în design. Evenimentele lor oferă o platformă de sprijin atât pentru arhitecți profesioniști, cât și pentru tinerii care doresc să-și realizeze proiecte specifice unui anumit amplasament.
▪️ Filter Café Filtré - Atelier a luat naștere dintr-o mișcare a comunității și și-a propus să dezvolte soluții concrete și viziuni spațiale ale viitorului prin cercetarea de design, având ca obiective îmbunătățirea calității aerului, siguranța în trafic și crearea unor orașe mai locuibile și prietenoase pentru copii.
În 2021, FCF-a a inițiat prima ediție a evenimentului Openstreets. Pentru programul summerstreet, au colaborat cu Kanal Centre-Pompidou, Ultima Vez, Cultureghem, Brussels2030 și Clean Cities.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram