Share

by Diana Caducenco

Movement Playground @FABER

22 MAI

Movement Playground @FABER

Data începerii evenimentului

22 Mai, 2024
18:30

Data închiderii evenimentului

22 Mai, 2024
20:30

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Curtea FABER

Share

by Diana Caducenco
Această clasă reprezintă o combinație fascinantă de functional training, yoga, acrobatică și mult divertisment. Este o provocare pentru toți cei dornici să exploreze cultura mișcării.
În cadrul playground-ului nostru, ne concentrăm pe relația esențială dintre forță, flexibilitate, mobilitate și coordonare. Încetul cu încetul, vom construi fundamentul unei practici consistente de mișcare organică. Prin abordarea "layering", fiecare mișcare este descompusă în straturi de exerciții, contribuind astfel la obținerea rezultatului final.
Anumite exerciții pot fi provocatoare din punct de vedere mental, însă atelierul este structurat pentru a oferi un nivel de bază accesibil oricărui participant, indiferent de nivelul său de pregătire fizică. Aici vei avea oportunitatea de a construi temelia unei practici incredibile și de a te bucura de joacă alături de ceilalți entuziaști!
Această formă de mișcare contribuie la conștientizarea dinamicii propriului corp, incluzând centrul de greutate (CG) și baza de sprijin (BOS). De asemenea, MovementPlayground subliniază importanța colaborării în echipă, a comunicării non-verbale și a coordonării.
𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗱𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿: Simona Fironda #OM
Conceptul Simonei are la bază ideea de a contribui cât mai organic la explorarea acestui ”spațiu pentru OM” prin mișcare. Vezi pagina Organic Movement pentru mai multe detalii.
𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝗮𝗺 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮?
Yoga mat - orice tip de saltea/izopren
𝗡𝘂 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗮𝗱𝘂𝘀 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮̆!
Grupurile se vor schimba după fiecare exercițiu pentru a obține experiența vastă de a lucra împreună cu diferite persoane și de a încerca diferite roluri în timpul practicii.
𝗣𝗿𝗲𝘁̦: Atelierul este pe bază de donație
Reflectează la contribuția ta în această comunitate de mișcare! 🙂
Locurile sunt limitate, de aceea te invităm să te înscrii aici: https://forms.gle/vfARgo3A73q7NKSD6

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram