Share

by Diana Caducenco

Muzicon Showcase: Drunk Amore

22 SEP

Muzicon Showcase: Drunk Amore

Data începerii evenimentului

22 Septembrie, 2022
20:00

Data închiderii evenimentului

22 Septembrie, 2022
23:30

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
Drunk Amore își cântă din nou muzica in public.
Concertul va cuprinde un set de cântece făcute cu propriile mâini, printre temele abordate fiind: bogăția viciilor tinereții, evadarea din jugul vieții de zi cu zi, iluzoriile binefaceri ale alcoolului sau fricile omului de bun simț. Timișoreanul originar din Piața Maria a avut o relație on/off cu muzica încă de la mijlocul anilor 2000.
"Aș folosi chitara pe post de cazma, vreau să-mi sap un culoar muzical. Poate mai îngust decât altele, poate mai strâmb, dar ar fi culoarul meu. Probabil că sunt un visător, dar cred că numai dintr-un visător pot ieși cântece care sa nu fie insipide."
Muzicon.hub este o platformă de sprijin pentru scena de muzică alternativă. În cadrul hub-ului există săli de repetiții, studiouri de producție, un program de rezidențe artistice și un spațiu outdoor de concerte.
Showcase-urile Muzicon au loc în curtea building.a.community by Ambasada și sunt realizate cu sprijinul Faber.community.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram