Share

by Diana Caducenco

MUZICON SHOWCASE

5 NOI

MUZICON SHOWCASE

Data începerii evenimentului

5 Noiembrie, 2022
20:00

Data închiderii evenimentului

5 Noiembrie, 2022
23:30

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco

Muzicon.hub este o platformă de sprijin a scenei musicale alternative. În cadrul hub-ului sunt în acest moment 18 muzicieni care activează în 7 trupe, 3 săli de repetiție, un studio de producție muzicală, un program de concerte destinate rezidenților hub-ului și nu numai și un program de rezidențe artistice. Hub-ul este de găsit în building.a.community by AMBASADA, strada Peneș Curcanul 4-5

Pe 5 noiembrie vă dăm întâlnire la Faber.community la un showcase de prezentare a unor proiecte muzicale ce se dezvoltă în cadrul hub-ului: Volga ARM, MOSTRE, Sweet Wednesday, Ioan Popovici sau mltngdc.

Volga ARM este un proiect nou – nouț din care fac parte Toma (bas și voce), Joy (chitară) și Denis (tobe). Dacă îi întrebi ce stil abordează, îți vor răspunde că nu știu exact, iar mai apoi că e un “cvasi-rock”.

MOSTRE, un alt proiect ce apare pentru prima data pe scenă în 5 noiembrie, este format din Adolf Vegh la bas, Mihai Pascu “Boss” la tobe, Flavius Vutan la chitară și synth și Vlad Panea la clape.

Sweet Wednesday este o trupă de rock alternativ, ce îi are în componență pe Alex Gondoci (voce și chitară), Horațiu Silasi (bas) și David Rogojan (tobe). Muzica lor este influențată de artiști și trupe precum Pixies, XTC, Elliott Smith sau Cardiacs.

Membru al Effect band și mai apoi al Flare și Flarehead, Ioan Popovici pornește un nou proiect muzical, cu piese proprii și multă energie rock alături de Alin, tobarul cu care împarte scena de mai bine de 15 ani și Adolf Vegh (Wolfydolf, Grand and Nomad, Melting Dice etc.), un basist extrem de talentat și experimentat.

Mltngdc este varianta electronica a muzicii Melting Dice. Câteva din piesele trupei au trecut printr-un proces de schimbare și sunt reinterpretate de o manieră electronica, folosind mai mult synth-uri și mai puțin chitări, mai mult beat-uri și mai puțin ritmurile de rock classic.

After-ul va fi asigurat de UFO (Florin Unguraș) și wolfydolf (Adolf Vegh), cu două seturi de muzică bună direct de pe vinyl.
Evenimentul are loc în sala multifuncțională de la Faber, splaiul Peneș Curcanul 4-5.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram