Share

by Diana Caducenco

Philosophy for children împreună cu Alis Stratan

16 APR

Philosophy for children împreună cu Alis Stratan

Data începerii evenimentului

16 Aprilie, 2022
11:00

Data închiderii evenimentului

16 Aprilie, 2022
13:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
Te invităm la un super atelier, sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00, de P4C – Philosophy for children/ Filosofie pentru copii, metodă de învățare și explorare bazată pe dialog dinamic, antrenarea gândirii și a creativității.
Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani. Participarea este gratuită
Vom porni de la o mică povestioară din revista Fabulafia - „Ca veverițele” poveste scrisă de Cristina Andone, parte din proiectul „Școala banilor bine crescuți. Din aceasta vom desprinde întrebări la care vom încerca să răspundem împreună. Nu ne propunem să plecăm acasă cu mai multe răspunsuri, ci cu mai multe întrebări și dorința de a explora propria minte și a celorlalți.
Întrebările interesante și dialogurile au ținut ocupate și vii mințile oamenilor de mii de ani, iar pentru copii noștri fac minuni în dezvoltarea lor și a unor abilități esențiale:
- Gândirea logică și abstractă
- Capacitatea de argumentare
- Dezvoltarea vocabularului
- Încrederea de a-ți exprima părerea
- Creativitatea
Este necesar să dăm putere glasului celor mici, pentru a îi ajuta din timp să crească independenți, adaptabili, cu o gândire complexă, cu impact conștient, integrativ și bine intentionat pentru societatea în care vor trăi.
Lectura și atelierul este susținut de Alis Stratan – Asociația How About.
Înscrierile se fac aici:
https://forms.gle/mUtdeJ5zcceoox9Y9

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram